Μακιγιάζ για λάμψη, τολμηρά, αισθησιακά χείλη και βλέμμα που υπνωτίζει  


Μακιγιάζ για λάμψη, τολμηρά, αισθησιακά χείλη και βλέμμα που υπνωτίζει  

Γοητευτικά ροζ, πλούσια μπορντό, μελαγχολικά μπλε, λαμπερά metallics.

Παρουσιάζουμε τη νέα Estée Lauder συλλογή La Dangereuse, από τη Violette. Μια συλλεκτική συλλογή makeup από την Global Beauty Director της Estée Lauder, Violette, εμπνευσμένη από την απροσδόκητα ισχυρή, έντονα ανεξάρτητη, αναμφισβήτητα τολμηρή γυναίκα. Γοητευτικά ροζ, πλούσια μπορντό, μελαγχολικά μπλε, λαμπερά metallics. Οι παλέτες σκιών ματιών έχουν ενσωματωμένες αποχρώσεις και υφές που εμπνέονται από υφάσματα για να αφηγηθούν την ιστορία της τολμηρής και ανεξάρτητης Femme Fatale. H νέα συλλογή La Dangereuse είναι επικίνδυνη, αλλά και ακαταμάχητη, τολμηρή, αλλά και ανεπιτήδευτή. Και με το άγγιγμα της Violette, απόλυτα ευέλικτη και εύκολη να φορεθεί κάθε μέρα.

ΣΥΛΛΟΓΗ LA DANGEREUSE

ΧΕΙΛΗ

Pure Color Envy Paint-On Liquid LipColor,  Naked

Liquid Envy. Έντονο. Τολμηρό. Η άποψη της Violette για το απαραίτητο nude matte κραγιόν για να αναδείξει κάθε εμφάνιση. Χρωματίστε τα χείλη με ένα πλούσιο matt τελείωμα. Ανεπιτήδευτη κομψότητα με μόλις ένα πέρασμα.  

Το tip της Violette: Εφαρμόστε μόλις μια φορά στο πάνω και κάτω χείλος και επιτρέψτε στο χρώμα να σταθεροποιηθεί. Voilá - το φιλί της αποπλάνησης.

Pure Color Envy Paint-On Liquid LipColor, La Dangereuse

Metallic Liquid Envy. Ένα εξαιρετικό χρώμα που δίνει το απόλυτο μεταλλικό αποτέλεσμα. Ο συνδυασμός χρώματος και foil δίνει την ψευδαίσθηση σαμπάνιας που ποτίζει τα χείλη. Τολμηρό χρώμα με ένα πέρασμα για χείλη που λάμπουν.

Το tip της Violette: Φορέστε το μόνο του ή πάνω από άλλο κραγιόν για μια άκρως γοητευτική εμφάνιση. Voilá - χείλη που τραβούν τα βλέμματα.

Pure Color Envy Sculpting Lipstick, Diabolique

Τολμηρό. Με πάθος. Ακαταμάχητο. Ένα απόλυτα σαγηνευτικό τολμηρό χρώμα με άνεση απαλότητας. Μια χαρακτηριστική απόχρωση για μια γυναίκα που δεν θέλει να περνά απαρατήρητη.

Το tip της Violette: Χρησιμοποιήστε το αγαπημένο σας μολύβι χειλιών για να σχηματίζετε το περίγραμμα με ακρίβεια. Εφαρμόστε το κραγιόν.Voilá - τα χείλη μιας αληθινής Femme Fatale.

ΜATIA

La Dangereuse 8 Pan EyeShadow Palette, Blue Dahlia

Σκοτεινό. Απαλό. Με αέρα αποπλάνησης. Μελαγχολικά μπλε. Το μυστήριο της νύχτας. Η εμφάνιση με την υπογραφή της Violette που χαρακτηρίζει όλη τη συλλογή. Αντλώντας έμπνευση από τα ρούχα, τα παπούτσια και τα κοσμήματα της Femme Fatale συνδυάζει ματ και μεταλλικές υφές. Μια παλέτα σκιών για να αναδείξει τον καλλιτέχνη που κρύβεται μέσα σας. Χρησιμοποιήστε μια σκιά για ένα δυναμικό look ή αφήστε τη δημιουργικότητά σας να εκφραστεί συνδυάζοντας αποχρώσεις και υφές για να δημιουργήσετε μια μοναδική εμφάνιση.

Το tip της Violette: Δημιουργήστε ένα smoky look ελαφρά ατελές για μια ανεπιτήδευτη εμφάνιση. Voilá - βλέμμα που υπνωτίζει.

La Dangereuse 8 Pan EyeShadow Palette, Amour, Amour

Μπορντό. Ροζ. Κόκκινο. Τα χρώματα του πάθους. Προσιτό και ταυτόχρονα σαγηνευτικό. Όμορφες ματ αποχρώσεις και απαλά, έντονα περλέ τελειώματα που αναδεικνύονται όταν μπαίνουν στα βλέφαρα. Μια παλέτα που σε προκαλεί να δημιουργήσεις και να συνδυάσεις. Εύκολη εφαρμογή και δυναμικά look. Αναδείξτε κάθε εμφάνιση και την αυτοπεποίθησή σας. 

Το tip της Violette: εφαρμόστε στα βλέφαρα μια ματ απόχρωση και μια μεταλλική σκιά στο κέντρο του ματιού για βλέμμα που ξεχωρίζει. Voilá - διακριτική γοητεία.

Eye Gloss, Sheer Scandal

Ανάλαφρο. Λαμπερό. Δίνει φως στα βλέφαρα και στην εξωτερική γωνία του τόξου του φρυδιού. Αξιοποιήστε το Eye Gloss για να δημιουργήσετε μοναδικά look. Μόνο του, κάνει τα βλέφαρα να λάμπουν. Πάνω από μια σκιά, χαρίζει στο smoky look ένα σβήσιμο και μια ανεπιτήδευτη ατέλεια. Αν το εφαρμόσετε στα ζυγωματικά, το δέρμα θα αποκτήσει μια ακαταμάχητη λάμψη.

Το tip της Violette: εφαρμόστε το ταμποναριστά σε γυμνό δέρμα ή πάνω από σκιές ματιών. Voilá - απόλυτη λάμψη.

Loose Glitter, Burning Star

Λάμψη. Φαντασίωση. Μυστήριο. Ο δυναμισμός και το δραματικό στοιχείο, όπως τα βλέπει η Violette. Ένα άγγιγμα μαγείας που μπορεί να μεταμορφώσει κάθε εμφάνιση. Προσθέστε αυτό το λαμπερό και διακριτικό glitter στα ζυγωματικά, το εξωτερικό τόξο του φρυδιού και σε γυμνούς ώμους για ένα ακαταμάχητα αισθησιακό look. Μια μείξη μπορντό και χαλκού που δίνει έμφαση στις αποχρώσεις και τις υφές όλης της συλλογής.

Το tip της Violette: Κάντε πρώτα το μακιγιάζ σας. Στη συνέχεια με ένα πινέλο ή με το δάχτυλο εφαρμόστε το glitter. Voilá — λάμψη αυτοπεποίθησης.

Eye Crayon, Sly & Sultry

Smoky. Femme Fatale. Μυστηριώδης. Η Violette δημιούργησε μια σκιά και ένα μολύβι "2-σε-1" που δίνει ακριβώς αυτή την αίσθηση. Μια σαγηνευτική μείξη χαλκού και μπορντό για να αναδείξει τις παλέτες σκιών της συλλογής. Δημιουργήστε ένα ανεπιτήδευτο smoky eye τοποθετώντας το στο βλέφαρο σαν βάση για την σκιά. Η εφαρμόστε το μόνο του για να επιτύχετε όλη την αίσθηση της συλλογής με ένα μόνο πέρασμα.

Το tip της Violette: Μην επιδιώξετε ένα τέλειο look. Το smudgy αποτέλεσμα είναι το ιδανικό. Voilá - βλέμμα που υπνωτίζει.

ΠΡΟΣΩΠΟ

Pure Color Envy Sculpting Face Trio, Swirling Passions

Καυτή. Φωτεινή. Σαγηνευτική. Μια παλέτα πάθους. Ένα υπέροχο λαμπερό highlighter που θυμίζει το φως του φεγγαριού που χαϊδεύει το πρόσωπο. Αποχρώσεις του ροζ ιδανικές για χειμερινές εμφανίσεις. Αναμείξτε τις ροζ αποχρώσεις για ένα ρουζ με hombre αίσθηση. Φορέστε κάθε απόχρωση μόνη της ή σε συνδυασμό με τις άλλες.

Το tip της Violette: Εφαρμόστε το highlighter στα σημεία που θέλετε να αναδείξετε - ζυγωματικά, μύτη και το εξωτερικό τόξο του φρυδιού. Περάστε το απαλό ροζ στα ζυγωματικά και χρησιμοποιήστε το μπεζ χρώμα για να σβήσετε το τελείωμα του ρουζ. Voila - ένας στροβιλισμός πάθους.

 

Tags Estee Lauder, ESTÉE LAUDER LA DANGEREUSE, GLOBAL BEAUTY DIRECTOR VIOLETTE. ομορφια, Μακιγιαζ, beauty, makeup, make-up


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0063 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0324 s // Total time: 0.0387 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X