Πήραμε στα χέρια μας το πρώτο τεύχος Check In Cyprus!


Πήραμε στα χέρια μας το πρώτο τεύχος Check In Cyprus!

Κυκλοφορεί σήμερα στα περίπτερα!

Το πρώτο τεύχος του Check In Cyprus κυκλοφορεί σήμερα, 21 Δεκεμβρίου. Ο Εκδοτικός Οίκος Δίας ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην πορεία του πιο επιτυχημένου τοπικού οδηγού διασκέδασης και κάνει Check In σε όλα όσα αγαπάμε.

To Check In Cyprus είναι εδώ και μαζί του θα ζήσουμε συναρπαστικές εμπειρίες. Με τα ίδια συστατικά, το ίδιο μεράκι και επαγγελματισμό, η δυναμική ομάδα, που χρόνια τώρα μάς έχει ταξιδέψει σε όλο το νησί, συνεχίζει να ανακαλύπτει την Κύπρο καθημερινά κάνοντας Check In στα καλύτερα της Κύπρου.

Μαζί θα κάνουμε καθημερινά Check In στη γεύση, στη διασκέδαση, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στις μουσικές σκηνές, στις γκαλερί και στα ωραιότερα μέρη της Κύπρου για χαλάρωση και εκδρομή.

Το τεύχος Ιανουαρίου προτείνει 230 ιδέες, για να περάσεις σούπερ το 2019. Ακόμη, παρουσιάζει 40 στέκια, στα οποία θα απολαύσεις τα πιο ωραία ασιατικά, από gourmet μέχρι street, και τις πιο νόστιμες σούπες στους πιο "ζεστούς" χώρους. Μαζί σού κάνουμε δώρο ημερολόγιο με όλα τα highlights του 2019.

Επίσης, μην χάσεις τον μεγάλο διαγωνισμό για ένα ταξίδι για 2 άτομα στο μαγευτικό Πουκέτ αξίας €4.000, μια προσφορά της Qatar Airways και της Top Kinisis Travel.

Το περιοδικό Check In Cyprus κυκλοφορεί μηνιαία κάθε τελευταία Παρασκευή του μήνα στην τιμή των €2.50.

Για συνεχή ενημέρωση μπες στο www.checkincyprus.com και κατέβασε το application Check In Cyprus, που είναι διαθέσιμο δωρεάν σε iOS και Android.

 

Tags check in cyprus, πρωτο τευχος, συγκρότημα δίας


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.7811 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3104 s // Total time: 2.0915 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X