5 tips σχέσων για τα πρώτα σας Χριστούγεννα ως ζευγάρι!


5 tips σχέσων για τα πρώτα σας Χριστούγεννα ως ζευγάρι!

Χρήσιμες συμβουλές για τις αποφάσεις που θα πάρετε αυτές τις γιορτινές ημέρες. 

Είναι τα πρώτα Χριστούγεννα που θα τα περάσετε μαζί ως ζευγάρι; Τότε θα συμφωνήσεις πως υπάρχουν πολλά ερωτηματικά που θα πρέπει να απαντηθούν πριν φτάσει εκείνη η στιγμή που θα πρέπει να πάρετε μαζί αποφάσεις μιας και αυτές οι ημέρες είναι οικογενειακές.

#1. Ξεκαθαρίστε τι είστε ο ένας για τον άλλον πριν πάτε σε οποιοδήποτε χριστουγεννιάτικο τραπέζι
Αν έχετε σκοπό να προχωρήσετε σοβαρά αυτή τη σχέση τότε καλό θα ήταν να το ξέρετε και οι δύο ώστε να ενημερώσετε και τους δικούς σας ανθρώπους. Αλλιώς θα αντιμετωπίσουν τον καλό σας αν δεν πρόκειται για σοβαρή σχέση και αλλιώς αν τους πείτε πως είναι ο άντρας της ζωής σας.

#2. Αποκαλύψτε του ποια είναι τα χριστουγεννιάτικα έθιμα της οικογένειάς σας ώστε να είναι προετοιμασμένος
Αν για παράδειγμα συνηθίζετε να παίρνετε όλα τα μέλη της οικογένειας δώρα μεταξύ σας, τότε αυτό είναι κάτι που πρέπει να ξέρει ο σύντροφός σας.

#3. Ξεκαθαρίστε πού θα φάτε στις γιορτές και τι επισκέψεις θα κάνετε
Καλό θα ήταν να μοιράσετε τις γιορτές και τις μέρες ώστε να μείνουν όλοι ευχαριστημένοι. Αν δεν νιώθετε άνετα να βρεθούν ακόμα οι οικογένειές σας μπορείτε να κανονίσετε απλά να επισκεφτείτε το σπίτι του καλού σας για έναν καφέ και όχι για ολοκληρωμένο δείπνο.

#4. Νιώστε το πνεύμα των Χριστουγέννων μαζί
Ακόμα κι αν δεν νιώθετε πολύ κοντά ο ένας στον άλλον με τη βοήθεια του πνεύματος των Χριστουγέννων θα καταφέρετε να έρθετε πολύ κοντά. Πηγαίντε μαζί για τα χριστουγεννιάτικα ψώνια, επισκεφτείτε ένα θεματικό πάρκο, νιώστε τις γιορτές μαζί!

#5. Βρείτε έναν κώδικα επικοινωνίας που δεν θα καταλαβαίνουν οι άλλοι
Αν για παράδειγμα πάτε στο σπίτι της οικογένειάς του, θα πρέπει να έχετε βρει έναν τρόπο να τον ειδοποιήσετε ότι δεν νιώθετε άνετα.

Tags ζευγαρι, χριστουγεννα, σχεση, υγεια, health, life, ζωη


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7068 s (251 Queries.) // Parse time: 0.4942 s // Total time: 3.2009 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X