5 προορισμοί που πρέπει να επισκεφθείτε το 2019


5 προορισμοί που πρέπει να επισκεφθείτε το 2019

Στην εκπνοή του 2018 οργανώστε τα πρώτα ταξίδια της νέας χρονιάς στο πλαίσιο των new year’s resolutions και φυσικά εξοικονομήστε χρήματα με το ΕNTERTAINER Travel.

Υποδεχθείτε το 2019 έχοντας στο χέρι τα εισιτήρια για το πρώτο ταξίδι της χρονιάς που θα ξεκινήσει σε λίγες ημέρες. Δείτε ποιές πόλεις πρέπει να επισκεφθείτε οπωσδήποτε και διαλέξτε αυτή που σας ταιριάζει.

1. Αθήνα

Είναι παγκόσμιο trend και οι επισκέπτες ξετρελαίνονται όχι μόνο για τα μνημεία της, αλλά και για το πως αφομοιώνει τις νέες τάσεις. Έχοντας να επιδείξει εξαιρετικά ενδιαφέρουσες πολιτιστικές δράσεις, μέσα από εγχώριες αλλά και διεθνείς παραγωγές, μικρά μαγαζιά με τοπικά προϊόντα, νέους Ελληνες δημιουργούς, μια βόλτα στο κέντρο της πολυπολιτισμικής Αθήνας είναι μια ανάσα. Εστιατόρια με δημιουργική κουζίνα, βραβευμένα διεθνώς cocktail bars και all day καφέ θα σας κάνουν να χαλαρώσετε και να ανανεωθείτε.

2. Βαρκελώνη

Εκτός από τη διάσημη παγκοσμίως ποδοσφαιρική ομάδα, η Βαρκελώνη είναι ο απόλυτος city break προορισμός, που έχει στηρίξει την ανάπτυξή της σε αυτόν. Ποδηλατάδα δίπλα στη θάλασσα και στις συνοικίες του κέντρου της πόλης είναι στα must. Η καταλανική πρωτεύουσα φημίζεται για την Αγορά της, τα tapas bar, τις ατέλειωτες βόλτες στα στενά σοκάκια της γοτθικής συνοικίας και φυσικά τον Gaudi, αλλά και το Park Güell. Mην ξεχάσετε να επισκεφθείτε το Pavillion του Mis van der Rohe αν είστε λάτρης του design. Διαβάστε περισσότερα στο CheckInCyprus

Tags Ταξιδι, προορισμοι 2019


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.0393 s (234 Queries.) // Parse time: 0.3240 s // Total time: 3.3633 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X