Υπέροχος διαγωνισμός από τα Cyprus Airports Duty Free


Υπέροχος διαγωνισμός από τα Cyprus Airports Duty Free

Το ilovestyle.com και η εταιρεία Cyprus Airports Duty Free προσφέρουν σε μία τυχερή την απόλυτη εμπειρία shopping, δίνοντάς της την ευκαιρία να κερδίσει μία δωροεπιταγή συνολικής αξίας €250 και μία μέρα γεμάτη εμπειρίες στο αεροδρόμιο της Λάρνακας.

Μπείτε τώρα στη σελίδα του ilovestyle.com στο facebook και ακολουθείστε τις οδηγίες στο pin to top post.

H Cyprus Airports Duty Free είναι μέλος της Aer Rianta International. Ξεκίνησε το 2006 την αξιοσημείωτη ανάπτυξη των αεροδρομίων της Λάρνακας και της Πάφου μετατρέποντας τα σε εγκαταστάσεις παγκόσμιας κλάσης και σε ένα μοναδικό λιανικό περιβάλλον. Καθημερινός σκοπός της είναι να παρέχει μια εξαιρετική εμπειρία αγορών σε κάθε ταξιδιώτη και αξία στους συνεργάτες της.

Διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία γνωστών international brand names σε κατηγορίες ομορφιάς, μόδας, γυναικείου και αντρικού αξεσουάρ και ρολογιών, σοκολάτας, αλκοολούχου ποτού, ηλεκτρονικών και κυπριακού προϊόντος.

Το τμήμα της ομορφιάς, ο αγαπημένος προορισμός κάθε γυναίκας, διαθέτει πάνω από 110 international brand names σε αρώματα, προϊόντα περιποίησης προσώπου και καλλυντικών. Πέρα από τη μεγάλη ποικιλία, διαθέτει εξαιρετικά brands τα οποία μπορείς να βρεις αποκλειστικά στο αεροδρόμιο, πολύ ελκυστικές προσφορές, τέλειες επιλογές δώρων και δωράκια με τις αγορές.

Μεγαλύτερη ευχαρίστηση είναι η σωστή εξυπηρέτηση και η ικανοποίηση του πελάτη. Έμπειροι και εκπαιδευμένοι σύμβουλοι ομορφιάς καθώς και επαγγελματίες makeup artists είναι έτοιμοι καθημερινά για μία ιδιαίτερη περιποίηση σε κάθε ταξιδιώτη, γρήγορο μακιγιάζ και συμβουλές πριν την πτήση.

Restrictions:

  • Ο νικητής θα πρέπει να αποστείλει τα στοιχεία του για να μπορεί να του εκδοθεί πάσο για την ημέρα της shopping εμπειρίας.
  • Την ημέρα εκείνη θα πρέπει να έχει μαζί του την ταυτότητα του.
  • Μπορεί να φέρει ακόμα ένα άτομο μαζί του.
  • Θα πρέπει να είναι σύμφωνος ότι θα φωτογραφηθεί και οι φωτογραφίες του θα χρησιμοποιηθούν στα social media της εταιρείας. Αν δεν είναι σύμφωνος η εταιρεία θα έχει το δικαίωμα να επιλέξει να υπάρξει άλλος νικητής.
  • Από τις αγορές με το δωροκουπόνι αποκλείεται η κατηγορία των τσιγάρων.
  • Το δώρο θα πρέπει να δοθεί μέχρι το τέλος του Ιανουαρίου 2019.

Tags Cyprus Airports Duty Free, διαγωνσιμός


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.7292 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3307 s // Total time: 2.0599 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X