Αυτά είναι τα πρόσωπα που απασχόλησαν τις lifestyle στήλες των κυπριακών media το 2018


Αυτά είναι τα πρόσωπα που απασχόλησαν τις lifestyle στήλες των κυπριακών media το 2018

Για ποιους πρόκειται 

Πολλά ήταν τα πρόσωπα που απασχόλησαν την ιστοσελίδα ilovestylecom κατά τη διάρκεια του 2018. Άλλα για την επαγγελματική τους πορεία, άλλα για χαρμόσυνα γεγονότα και άλλα για την προσωπική τους ζωή. Ας δούμε ποιοι εκπρόσωποι της κυπριακής showbiz ήταν αυτοί που κέντρισαν περισσότερο το ενδιαφέρον κοινού και δημοσιογράφων.

Κωνσταντίνα Ευριπίδου 
Η μεταγραφή της παρουσιάστριας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΙΓΜΑ ήταν σίγουρα μια από τις πιο ενδιαφέρουσες τηλεοπτικές ειδήσεις για τη χρονιά που μας πέρασε. Η αιφνίδια και χωρίς προειδοποίηση διακοπή της εκπομπής της στο Omega έδωσε τη δυνατότητα στον τηλεοπτικό σταθμό να κάνει την πρότασή του στην Κωνσταντίνα Ευριπίδου η οποία και την αποδέχτηκε για μεσημβρινή εκπομπή με τα νούμερα τηλεθέασης του “Όλα Καλά” να δικαιώνουν τόσο τον σταθμό για την επιλογή του όσο και την παρουσιάστρια για την απόφασή της να επιστρέψει στα παλιά της λημέρια καθώς η τηλεοπτική της πορεία ξεκίνησε από το ΣΙΓΜΑ. 

Θέκλα Πετρίδου 
Η γνωστή συγγραφέας και ψυχολόγος στο τέλος της περσινής τηλεοπτικής σεζόν απέκτησε τη δικιά της τηλεοπτική εκπομπή στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΙΓΜΑ. Τόσο τα νούμερα όσο και η ανταπόκριση από το κοινό οδήγησαν τη διεύθυνση του σταθμού να δώσει το πράσινο φως για να συνεχιστεί η εκπομπή “Θέκλα μιλάμε ανοιχτά” και τη φετινή σεζόν με τα νούμερα τηλεθέασης να είναι άκρως ικανοποιητικά για την πληθωρική ψυχολόγο η οποία μαζί με το συμπαρουσιαστή της Πέτρο Αθανασίου φροντίζουν καθημερινά να σχολιάζουν καυτά θέματα που απασχολούν μεγάλη μερίδα του τηλεοπτικού κοινού δίνοντάς παράλληλα συμβουλές και λύσεις στα προβλήματα που τυχόν να αντιμετωπίζουν. 

Χριστιάνα Αριστοτέλους 
Σίγουρα από τις παρουσίες που ανέκαθεν απασχολούσαν τις lifestyle στήλες. Η Χριστιάνα Αριστοτέλους όμως φέτος έχει ακόμα ένα χαρμόσυνο γεγονός για να μας απασχολεί και αυτό δεν είναι άλλο από τη δεύτερη εγκυμοσύνη της. Η ίδια περιμένει τον Μάιο να κρατήσει στην αγκαλιά της το γιο της και όπως είπε νιώθει τόσο ευλογημένη που η οικογένειά της μεγαλώνει καθώς αυτό είναι μία από τις σημαντικότερες επιθυμίες της. Ιδιαίτερη ήταν και η επιλογή της να ανακοινώσει αυτή την εγκυμοσύνη με ένα βίντεο μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου αποκάλυπτε σπάζοντας ένα μπαλόνι και το φύλο του μωρού. 

Χαριτίνη Ηλιάδου 
Ήταν το πρόσωπο που επέλεξε το Omega να αναλάβει την απογευματινή ζώνη μετά την αποχώρηση της Κωνσταντίνας Ευριπίδου. Όλοι μιλούσαν για τη “νέα είσοδο” στην κυπριακή τηλεόραση ωστόσο το άδοξο τέλος της εκπομπής “Παρέα μου” μόλις στον ένα μήνα προβολής ήταν κάτι που σόκαρε τους πάντες. Τα χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης δεν άφησαν περιθώριο στη διεύθυνση του καναλιού με τους ιθύνοντες να παίρνουν την απόφαση να αντικαταστήσουν την εκπομπή με ελληνικό πρόγραμμα. 

Νικόλας Ιωαννίδης – Μαρία Κορτζιά 
Αλλαγή τηλεοπτικής στέγης τη φετινή σεζόν και για το Νικόλα Ιωαννίδη ο οποίος μαζί με την Μαρία Κορτζιά ανέλαβαν στο ΣΙΓΜΑ την εκπομπή “Success Story”. Το τηλεοπτικό δίδυμο τους τελευταίους μήνες με τη βοήθεια της  Cambridge Weight Plan άλλαξαν την εμφάνιση και τη ζωή αρκετών γυναικών που απευθύνθηκαν στην εκπομπή για να ζητήσουν βοήθεια στην απώλεια βάρους και στην αλλαγή του στυλ τους. 

Ελένη Φουρέιρα 
Το βράδυ της 12ης Μαϊου όλοι ζήσαμε την απόλυτη αγωνία καθώς περιμέναμε μέχρι την τελευταία στιγμή να ακούσουμε αν η Κύπρος ήταν η χώρα που θα έπαιρνε τελικά την πρώτη θέση στον 63ο διαγωνισμό της Eurovision. Η Κύπρος κατέλαβε τελικά τη δεύτερη θέση την καλύτερη θέση που έλαβε ποτέ η χώρα κάνοντάς μας όλους υπερήφανους. Η Ελένη Φουρέιρα κατάφερε με τη φωνή της, τις χορευτικές της ικανότητες και το ταπεραμέντο της να κλέψει τις εντυπώσεις της Ευρώπης και από τότε να δει τις μετοχές της να ανεβαίνουν στο μουσικό στερέωμα. 

‘Αντρεα Κυριάκου 
Η γέννηση του μικρού Λαμπρινού ήταν για τη γνωστή blogger η μεγαλύτερη ευλογία που έζησε τη χρονιά που σε λίγες μέρες αποχαιρετάμε. Η ίδια καθ’ όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της φρόντιζε να ενημερώνει τους διαδικτυακούς της φίλους για τα αισθήματά της και τις ανησυχίες της ως μέλλουσα μανούλα ενώ και τώρα η ίδια μοιράζεται διάφορες στιγμές με τον μικρό που από τον Οκτώβριο τις έκλεψε την καρδιά. 

Αντρέας Γιόρτσιος 
Ανατροπή από το κρατικό κανάλι που επέλεξε άντρα για να αναλάβει την απογευματινή ζώνη του ΡΙΚ. Αυτός βρέθηκε στο πρόσωπο του Αντρέα Γιόρτσιου ο οποίο κατάφερε μαζί με τον Κωνσταντίνο Ιάσωνος να κερδίσουν το τηλεοπτικό κοινό και κάποιες φορές να κερδίζει στη μάχη της τηλεθέασης και τη Χριστιάνα Αριστοτέλους. 

Άννα Μαρία Βασιλειάδου 
Ο γάμος της γνωστής Socialite τον περασμένο Σεπτέμβριο δικαίως χαρακτηρίστηκε ως ο γάμος της χρονιάς για τα κυπριακά δεδομένα. Το τριήμερο γλέντι στο χωριό Όμοδος συγκέντρωσε όλη την κοσμική ζωή του νησιού ενώ αποκορύφωμα αποτέλεσε η εμφάνιση του Σάκη Ρουβά που ανέλαβε τη διασκέδαση του κόσμου κατά τη διάρκεια του γαμήλιου δείπνου. 


 

Tags 2018, 2019, πρόσωπα, κυπριακη showbiz, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4406 s (230 Queries.) // Parse time: 0.3233 s // Total time: 2.7639 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X