Τα 10 πιο πολυφωτογραφημένα μέρη στο Παρίσι


Τα 10 πιο πολυφωτογραφημένα μέρη στο Παρίσι

Το περιοδικό \"ΟΚ!\" γιορτάζει 10 χρόνια και μας παρουσιάζει τα δέκα πιο πολυφωτογραφημένα μέρη στο Παρίσι.

Είδαμε που μπορείς να φωτογραφηθείς στο Λονδίνο. Όμως, με το Παρίσι τι γίνεται; Που μπορείς να βγάλεις τα πιο ωραία ενσταντανέ για το instagram;

1. Trocadero

Το viewpoint του Trocadero το βρίσκεις πανεύκολα, απλά βγαίνεις από το μετρό και περπατάς 3 λεπτάκια. Μπροστά σου θα δεις την πιο ρομαντική θέα, τον πύργο του Άιφελ και τον καθάριο ουρανό. Ψάχνεις για τίποτα καλύτερο;

2. Restaurant Le Consulat

Αυτό το εστιατόριο βρίσκεται στη Μονμάρτη. Όλη η περιοχή κούκλα είναι αλλά αυτό το συγκεκριμένο εστιατόριο είναι τόσο… φωτογενές που θα το βρεις σε κάθε λογαριασμό Instagram που σέβεται τον εαυτό του. Απλά πρέπει να πας νωρίς, αλλιώς θα μείνεις με τη χαρά.

3. Rue Cremieux

Μια που σε έβγαλα στους δρόμους, αυτό το δρομάκι εδώ που σου προτείνω θα σου θυμίσει Notting Hill. Πολύχρωμα σπιτάκια, όμορφα δρομάκια, τι να σου λέω τώρα…

4. La Maison Rose

Μια που είσαι στη Μονμάρτη, βγάλε ακόμα μια φωτογραφία. Το La Maison Rose είναι ό,τι λέει το όνομά του, ένα ροζ σπίτι πανέμορφο, απλά εσύ ετοιμάσου να βγάλεις την πιο όμορφη φωτογραφία.

5. Moulin Rouge

Καλά, δεν το συζητώ, είναι σαν να πηγαίνεις στη βρύση και να μην πίνεις νερό! Είσαι που είσαι Champs Elysse, στρίψε, βγες Moulin Rouge και βγάλε μια φωτογραφία.

6. Sacre Coeur

Τι να λέμε τώρα, Sacre Coeur είναι αυτή, θα την αφήσεις παραπονεμένη; Ξέρεις ότι έχει ένα περίεργο σχήμα, γι' αυτό είναι καλύτερα να φωτογραφηθείς από την είσοδο με θέα τα σκαλοπάτια.

7. Rue De L'abreuvoir

Άνοιξη ή φθινόπωρο θέλω να βγάλεις φωτογραφία σε αυτό το δρομάκι, όχι άλλη εποχή, μόνο αυτές που σου λέω! Όχι να πας χειμώνα και να δω φωτογραφία το δρομάκι, θα έχεις κακά ξεμπερδέματα.

8. Οι Ταράτσες των Printemps και Galeries Lafayette

Στο Printemps μπορείς να φας το μεσημεριανό σου και να βλέπεις και τον πύργο του Άιφελ. Όπως φυσικά και στην ταράτσα της Γκαλερί Λαφαγιέτ.

9. Και άλλα μέρη

Φυσικά και πρέπει να πας στο Hotel de Ville, στους Jardin du Luxembourg, στο Museum D'Orsay και στην Arc de Triomphe.

10. Louvre και Παναγία των Παρισίων

Αν δεν βγάλεις μια στο Λούβρο και μια στην Παναγία των Παρισίων, θα με απογοητεύσεις πάρα πολύ. Είτε τη γυάλινη πυραμίδα να έχεις φόντο, είτε να πας στην Παναγία των Παρισίων και να βγάλεις από ψηλά μια πανοραμική.

Tags παρίσι, Ταξιδι, Προορισμός, life


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3170 s (254 Queries.) // Parse time: 0.3658 s // Total time: 2.6828 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X