Αυτό ήταν το highlight της μεγάλης βραδιάς των “Eating Awards 2018”


Αυτό ήταν το highlight της μεγάλης βραδιάς των “Eating Awards 2018”

Η ανακοίνωση από το Χρύσανθο Τσουρούλλη και το ζεστό χειροκρότημα στην ομάδα του πιο επιτυχημένου οδηγού διασκέδασης της Κύπρου    

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν την περασμένη Τρίτη, 27 Νοεμβρίου τα 14α βραβεία Eating Awards 2018 με τα καλύτερα εστιατόρια της Κύπρου να επιβραβεύονται για ακόμη μία χρονιά σε μια λαμπερή τελετή στο Hilton Cyprus που παρουσίασε και φέτος η Nespresso και στήριξε δυναμικά η Τράπεζα Κύπρου. Η βραδιά δεν θα μπορούσε να μην αποτελέσει και την καλύτερη συγκυρία για να ανακοινωθεί το νέο κεφάλαιο στην πορεία του πιο επιτυχημένου τοπικού οδηγού διασκέδασης ο οποίος πλέον μας "συστήνεται" ως “Check In Cyprus”. Η ανακοίνωση έγινε από το Διευθύνοντα Σύμβουλο της Τηλεόρασης ΣΙΓΜΑ και του Συγκροτήματος ΔΙΑΣ, Χρύσανθος Τσουρούλλη, ο οποίος ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους ότι το “Time Out International” έχει διαφοροποιήσει τη διεθνή πολιτική του και έχει καταργήσει τη διάθεση του τίτλου TIME OUT υπό τη μορφή τοπικού franchise στην πλειοψηφία των χωρών που κυκλοφορεί, συμπεριλαμβανομένης και της Κύπρου. Αντ’ αυτού έχει επιλέξει να συνεχίσει με τις εκδόσεις δικής του ιδιοκτησίας.

Διαβάστε ακόμα: Αυτοί είναι οι νικητές των "Eating Awards 2018" που παρουσίασε η Nespresso! 

“Ο Εκδοτικός Οίκος Δίας, υπερήφανος και αποκλειστικός συνεργάτης του ομίλου “Time Out” από την ημέρα δημιουργίας του στην Κύπρο και μοναδικά προνομιούχος με την εμπειρία συνεργασίας του με τον διεθνή τίτλο, προχωρεί στη νέα εποχή και “συστήνει” τo “Check In Cyprus” είναι εδώ και μαζί του θα ζήσουμε συναρπαστικές εμπειρίες. Με τα ίδια συστατικά, την ίδια δυναμική ομάδα, τη θετική ενέργεια, το ίδιο μεράκι και τον επαγγελματισμό που μας χαρακτηρίζει εδώ και χρόνια, θα συνεχίσουμε να ανακαλύπτουμε την Κύπρο καθημερινά κάνοντας Check In σε όλα όσα αγαπάμε” δήλωσε ανάμεσα σε άλλα ο Χρύσανθος Τσουρούλλης, ενώ τόνισε ότι η ομάδα συνεχίζει δυναμικά να κάνει αυτό που έκανε μέχρι σήμερα υποδεικνύοντας μέσα από τις σελίδες του περιοδικού και της ιστοσελίδας τα καλύτερα στη γεύση, τη διασκέδαση, το θέατρο, τον κινηματογράφο, τις μουσικές σκηνές, τις γκαλερί ενώ θα μας “πηγαίνει” στα ωραιότερα μέρη της Κύπρου για χαλάρωση και εκδρομή. Με συνεχή ενημέρωση για ό,τι συμβαίνει στην Κύπρο καθημερινά το “Check In Cyprus” θα σου προτείνει, να ζήσεις ωραίες και ξεχωριστές στιγμές.

 

Η ομάδα του "Check In Cyprus" δέχτηκε το πιο ζεστό χειροκρότημα των παρευρισκόμενων μόλις ανέβηκε στη σκηνή των 'Eating Awards 2018"

Κάνε τώρα και εσύ check in στο checkincyprus.com

Tags check in cyprus, check in, περιοδικο, βραβεια, χρύσανθος τσουρούλλης, eating awards 2108


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9685 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2616 s // Total time: 3.2301 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X