Ότι πιο ωραίο είδαμε σήμερα. Η οικογενειακή φωτογραφία του πρίγκιπα Κάρολου για τα γενέθλιά του


Ότι πιο ωραίο είδαμε σήμερα. Η οικογενειακή φωτογραφία του πρίγκιπα Κάρολου για τα γενέθλιά του

Ποζάρει με τη σύζυγό του, τα παιδιά του, τις συντρόφους τους και τα εγγόνια του. Δείτε την όμορφη εικόνα

Με μια οικογενειακή φωτογραφία, με τα δυο παιδιά του, τις συζύγους τους, τα τρία του εγγόνια και φυσικά την σύζυγό του Camilla, γιόρτασε τα 70α γενέθλιά του ο πρίγκιπας Κάρολος. 

Η οικογένεια φωτογραφήθηκε στον κήπο του Clarence House, τη βασιλική κατοικία του Καρόλου. Καθισμένοι στο παγκάκι ο Κάρολος με τον διάδοχο του θρόνου πρίγκιπα George αγκαλιά και η Camilla με την πριγκίπισσα Σάρλοτ να κάθεται δίπλα της με το ίδιο πονηρό βλέμμα όπως πάντα. 

Πίσω, όρθιοι, η Kate Middleton με τον πρίγκιπα Λούις, με χαμόγελο πονηρό, ο πρίγκιπας William και ο πρίγκιπας Harry με την Meghan Markle. Φυσικά, Harry - Meghan δεν μπόρεσαν να συγκρατηθούν ούτε στο οικογενειακό πορτραίτο με τον πρίγκιπα να περνά το χέρι του στη μέση της δούκισσας. 

Διαβάστε ακόμα: Ο Πρίγκιπας Harry φωτογράφησε τη φουσκωμένη κοιλίτσα της Meghan Markle! [εικόνες]
 

Η βασιλική οικογένεια πάντως, για την περίσταση, τη λήψη της οικογενειακής φωτογραφίας δηλαδή, που έγινε στις 5 Σεπτεμβρίου, ντύθηκε... ασορτί, σε μπλε-γαλάζιο-άσπρο. Ολοι τους διαφορετικά, αλλά και όλοι τους αρμονικά. Φυσικά, ξεχώρισαν η Kate Middleton με το Alessandra Rich μίντι, πουά, φόρεμά της των 1.225 λιρών το οποίο είχε βάλει ξανά στο παρελθόν αλλά και η Meghan Markle με το λιτό Givenchy φορέμα της, η οποία όταν έγινε η φωτογράφηση ήταν λίγων εβδομάδων έγκυος. 

Tags ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΚΑΡΟΛΟΣ, πρίγκιπας William, πρίγκιπας Harry, διασημοι, gossip, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9258 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2431 s // Total time: 3.1689 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X