Ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο βόλτες στη Λευκωσία! [εικόνες]


Ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο βόλτες στη Λευκωσία! [εικόνες]

Έκανα όλα όσα μου λείπουν όταν βρίσκομαι στην Κοπεγχάγη!

Σαββατοκύριακο για βόλτες ήταν αυτό που πέρασε! Και προσπαθώ να σκεφτώ πόσες ώρες έχω περάσει στο σπίτι μα δυσκολεύομαι! Αν τις προσθέσω δεν βγαίνουν σίγουρα πάνω από δύο! Δεν λέω κουράστηκα! Αλλά το έχω ανάγκη όλο αυτό. Και εκμεταλλεύομαι με κάθε τρόπο τον ελεύθερο μου χρόνο ώστε να καταφέρω να δω όσους περισσότερους φίλους και συγγενείς μπορώ. 

Χθες μεσημεράκι λοιπόν βρέθηκα με παρέα στο κέντρο της Λευκωσίας για φαγητό, καφέ, περπάτημα και πολλές φωτογραφίες! Ως συνήθως! Έχω ακόμα λίγες ημέρες εδώ στην Κύπρο, οπόταν αυτή τη φορά έχω το χρόνο και για αυτά εκτός από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις! Άσε που σιγά σιγά χειμωνιάζει και εδώ και ανυπομονώ πάρα πολύ. Να βάλω τα ζεστά μου ρούχα και να πίνω ασταμάτητα τσάι και ζεστή σοκολάτα. Όχι πως μου έχει λείψει το κρύο μιας και το ζω ήδη στην Κοπεγχάγη, αλλά όσο να ναι το αγαπώ και αυτό!

Αυτά είχα να σας πω και να σας δείξω σήμερα. Καλή εβδομάδα σε όλους μας. Και μην ξεχνάτε κι εσείς να ξεκλέβετε έστω και λίγο χρόνο για τον εαυτό σας. Πάντα είναι χρήσιμος!

xxx


 

Tags μαρια κορτζια, Λευκωσια, βολτες, showbiz κύπρος, gossip, blog, BLOGGER


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2567 s (250 Queries.) // Parse time: 0.3646 s // Total time: 2.6213 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X