6+1 νέες αφίξεις για να περάσεις όμορφα στη Λάρνακα


6+1 νέες αφίξεις για να περάσεις όμορφα στη Λάρνακα

Τα καινούργια μαγαζιά, τα πιάτα, η ατμόσφαιρα και οι νέες τάσεις στην πόλη του Ζήνωνα.

Το άνοιγμα του πεντάστερου ξενοδοχείου Radisson Blu δημιουργεί νέα δεδομένα στην πόλη του Ζήνωνα, τη Λάρνακα. Ένας διεθνής ξενοδοχειακός κολοσσός επέλεξε την μικρή πόλη της Λάρνακας για να κάνει το ντεμπούτο του στην Κύπρο και έπεται συνέχεια.

Η άφιξη του εντυπωσιακού Radisson Blu έφερε μαζί της και ένα ολοκαίνουργιο, πολυτελές εμπορικό κέντρο που βρίσκεται στο ισόγειο του ξενοδοχείου το Q Blu Plaza με πολλά νέα καταστήματα και εστιατόρια. Η Λάρνακα αλλάζει και μας δίνει πολλές νέες επιλογές για έξοδο με ορισμένα μαγαζιά ήδη να ξεχωρίζουν.

Marbre
Μία νέα και πολύ ενδιαφέρουσα άφιξη, έκανε πολύ πρόσφατα την εμφάνισή της στην πόλη της Λάρνακας και πιο συγκεκριμένα στον ισόγειο χώρο του ολοκαίνουργιου πεντάστερου ξενοδοχείου της πόλης Radisson Blu όπου στεγάζεται το shopping center του Q Blu Plaza. Στο Q Blu Plaza ανάμεσα σε άλλα θα βρεις και το νέο εστιατόριο Marbre. Πρόκειται για ένα grill fusion εστιατόριο που σερβίρει πολύ καλής ποιότητας κρέατα, με διαφορετικά ψησίματα και κοπές από όλο τον κόσμο. Ένας καλαίσθητος χώρος, με ανοιχτή κουζίνα όπου επικρατεί το ξύλο που προσφέρεται για φαγητό μεσημέρι και βράδυ είτε στον εκλεπτυσμένο εσωτερικό του χώρο είτε στην όμορφη βεράντα του.
(80008878) Ατλαντίδων 2, Q Blu Plaza, Λάρνακα. Δ-Κ 10.00-22.00.

Ma Japanese - Peruvian Cuisine
Μία νέα και πολύ ενδιαφέρουσα άφιξη, έκανε πολύ πρόσφατα την εμφάνισή της στην πόλη της Λάρνακας και πιο συγκεκριμένα στον ισόγειο χώρο του ολοκαίνουργιου πεντάστερου ξενοδοχείου της πόλης Radisson Blu όπου στεγάζεται το shopping center του Q Blu Plaza. Πρόκειται για το εντυπωσιακό αλλά και πρωτότυπο για τα κυπριακά δεδομένα εστιατόριο του Q Blu Plza, το MA που σερβίρει μία από τις διασημότερες κουζίνες στον κόσμο, την ιαπωνική και μία κουζίνα που έχει τα τελευταία χρόνια έχει γίνει μεγάλη τάση διεθνώς, την περουβιανή. Η Ιαπωνική μαεστρία… αναμιγνύεται με την Περουβιανή τεχνική και δημιουργούν πιάτα μοναδικά, με υλικά από όλο τον κόσμο ενώ για πρώτη φορά στην Κύπρο θα έχεις τη δυναντότητα να γευτείς ψάρι Αμαζονίου το οποίο μάλιστα εισάγεται στην Ευρώπη για πρώτη φορά.
(80008878) Ατλαντίδων 2, Q Blu Plaza, Λάρνακα. Δ-Κ 10.00-22.00. Περισσότερα στο TimeOut Cyprus.

Tags λαρνακα, food news, φαγητο, διασκεδαση, εστιατόρια, καφετεριες, Μπαρ, go out, Going out


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6124 s (229 Queries.) // Parse time: 0.2861 s // Total time: 2.8985 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X