Χριστιάνα Αρτεμίου: Η βία που έζησε και έχει στιγματίσει τα παιδικά της χρόνια!


Χριστιάνα Αρτεμίου: Η βία που έζησε και έχει στιγματίσει τα παιδικά της χρόνια!

Η εξομολόγηση της ηθοποιού και οι αποκαλύψεις που έκανε

Η Χριστιάνα Αρτεμίου, με αφορμή της νέα σειρά, την οποία υπογράφει και φέρνει στο προσκήνιο εγκλήματα που συγκλόνισαν στο παρελθόν το νησί μας, μιλάει σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό “TV Μανία”, για αντίστοιχα προσωπικά της βιώματα.

“Είμαι παιδί που έχω μεγαλώσει σε προσφυγικό συνοικισμό. Τη δεκαετία του ’80 στους συνοικισμούς, καμιά φορά ήταν λίγο πιο άγρια τα πράγματα. Υπήρχαν πολλές οικογένειες που κουβαλούσαν μεγάλα προβλήματα. Άρα σαν παιδί είδαν πολλά τα μάτια μου […] Τα περισσότερα ήταν από τον περίγυρό μου, τους γείτονές μου. Υπήρχαν οικογένειες με πάρα πολλή βία, όπου ο άντρας χτυπούσε τη γυναίκα. Υπήρχαν περιπτώσεις όπου οικογένειες έβγαλαν τα παιδιά τους από το σχολείο αλλά και περιπτώσεις όπου οικογένειες εξωθούσαν την ανήλικη κόρη τους στην πορνεία”, είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Κατόπιν, συμπληρώνει λέγοντας: “Αυτά τα πράγματα σαν παιδί των 15 που ήμουν τα βίωνα αλλά δεν μπορούσα να καταλάβω το γιατί […] Τότε δεν μπορούσα να καταλάβω τους λόγους που η φίλη μου δεν μπορούσε να έρθει έξω στα χωράφια να παίξουμε, γιατί έπρεπε να πάει σε μια “δουλειά” που την έστελνε η μάνα της…”
 

Tags Χριστιάνα Αρτεμίου, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5705 s (232 Queries.) // Parse time: 0.2269 s // Total time: 2.7974 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X