Το νέο booster της Κορρές απλά θα το λατρέψεις!


Το νέο booster της Κορρές απλά θα το λατρέψεις!

Με 15% Super Vitamin C χαρίζει ανανεωμένη όψη σε μόλις 7 ημέρες!

Ο Κορρές παρουσιάζει τη νέα συλλογή Άγριο Τριαντάφυλλο η οποία βασίζεται στη δύναμη του ομώνυμου ελαίου - πολύτιμο ελιξήριο ομορφιάς ήδη από την εποχή του Φαρμακείου Κορρές - και της Super Vitamin C - σταθεροποιημένη βιταμίνη C που επιδεικνύει αποδεδειγμένα 1000% υψηλότερη απορρόφηση από το ασκορβικό οξύ -, για την πιο λαμπερή, απαλή και νεανική όψη επιδερμίδας.

Αγαπημένα προϊόντα "συστήνονται" εκ νέου μέσα από ενισχυμένες φόρμουλες, τυλίγονται όλα με νέο fresh άρωμα, ενώ νέα καινοτομικά προϊόντα προστίθενται στη συλλογή για να τελειοποιήσουν το brightening ritual και να προσδώσουν λάμψη σε κάθε πρόσωπο. Ξεχωρίζει το Άγριο Τριαντάφυλλο Διφασικό Booster με 15% Super Vitamin C - ενισχυμένο με 5πλάσια περιεκτικότητα Super Vitamin C, αυτό το booster λάμψης χαρίζει ανανεωμένη όψη σε μόλις 7 ημέρες! Η νέα συλλογή Άγριο Τριαντάφυλλο αντιμετωπίζει τα σημάδια πρόωρης γήρανσης και βελτιώνει τον τόνο της επιδερμίδας, αποκαλύπτοντας την υγιή, νεανική όψη της και ένα super radiant πρόσωπο!  

ΑΓΡΙΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ 15% SUPER VITAMIN C ΔΙΦΑΣΙΚΟ BOOSTER

Διφασικό bοοster λάμψης με 15% Super Vitamin C για ορατή βελτίωση σε πρώτες ρυτίδες, κηλίδες και θαμπή, κουρασμένη όψη. Ενισχυμένο με 5πλάσια περιεκτικότητα καθαρής Super Vitamin C σε συνδυασμό με λάδι Άγριο Τριαντάφυλλο, πολύτιμο ελιξήριο ομορφιάς του Φαρμακείου Κορρές, και φυσικά δραστικά με στοχευμένη δράση στην εμφάνιση κηλίδων και δυσχρωμιών, συμβάλλει στην αντιμετώπιση όλων των σημαδιών πρόωρης γήρανσης για ξεκούραστη, αψεγάδιαστη και εντυπωσιακά λαμπερή επιδερμίδα.

Απαιτείται απλά η ανάμειξη του ροζ ελαίου  Άγριου Τριαντάφυλλου με τα δραστικά εκχυλίσματα λάμψης της υδατικής φάσης, για το απόλυτα φωτεινό πρόσωπο!  Δεν περιέχει συνθετικό άρωμα και χρώμα.

3 ΤΡΟΠΟΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΓΙΑ ΛΑΜΠΕΡΗ, ΑΨΕΓΑΔΙΑΣΤΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ: Εφαρμόστε το Άγριο Τριαντάφυλλο Διφασικό Booster καθημερινά, πρωί και βράδυ, για να «εξοπλίσετε» την επιδερμίδα σας με ισχυρά δραστικά. Συνεχίστε με το Άγριο Τριαντάφυλλο serum και την κρέμα ενυδάτωσης για την ολοκλήρωση της ρουτίνας ομορφιάς που θα χαρίσει απόλυτη λάμψη στην επιδερμίδα.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΠΙΚΑ: Το Άγριο Τριαντάφυλλο Διφασικό Booster μπορεί να χρησιμοποιηθεί και τοπικά σε δυσχρωμίες και κηλίδες.

ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ: Ιδανική εντατική φροντίδα 4 εβδομάδων για δέρμα που εμφανίζεται κουρασμένο, εξαιτίας της ατμοσφαιρικής ρύπανσης, ανεπαρκή ύπνου ή αλλαγών σε εποχή και θερμοκρασία.

Tags Κορρές Άγριο Τριαντάφυλλο Διφασικό Booster με 15% Super Vitamin C, κορρες, προσωπο, booster, face, beauty


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0004 s (1 Queries.) // Parse time: 0.0212 s // Total time: 0.0215 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X