Έφτασε μια σειρά προσώπου που καταπολεμά τα σημάδια του χρόνου


Έφτασε μια σειρά προσώπου που καταπολεμά τα σημάδια του χρόνου

H Vichy δημιούργησε την σειρά Liftactiv η οποία προσφέρει 3 μοναδικές λύσεις για την επιδερμίδα, με μέγιστα αποτελέσματα.

Η επιδερμίδα επηρεάζεται όχι μόνο από τη χρονολογική γήρανση αλλά και από τον έντονο τρόπο ζωής. Πέρα από τις ρυτίδες, τις λεπτές γραμμές, τη χαλάρωση και τη μελάγχρωση, η επιδερμίδα παρουσιάζει επίσης θαμπάδα, ανομοιόμορφο τόνο και κουρασμένη όψη.

Με γνώμονα όλα αυτά, η Vichy παρουσιάζει την σειρά Liftactiv η οποία είναι εμπλουτισμένη με τα πιο ισχυρά ενεργά συστατικά φυσικής προέλευσης, προσφέροντας στην επιδερμίδα τη δύναμη να καταπολεμήσει προοδευτικά τη γήρανση.

Η σειρά περιλαμβάνει τα τρία πιο κάτω προϊοντα:

COLLAGEN SPECIALIST

H κρέμα προσώπου Collagen Specialist εμπλουτισμένη με τα πιο ισχυρά δερματολογικά συστατικά φυσικής προέλευσης, ενεργοποιεί τη διαδικασία ανάπλασης της επιδερμίδας, διορθώνοντας τα αποτελέσματα της απώλειας του κολλαγόνου. Υπέροχη υφή, με όλη την απαλότητας μιας βελούδινης πούδρας, για άμεση αίσθηση ανόρθωσης και άνεσης. Για τις γυναίκες που αναζητούν εξαιρετική αντιγηραντική αποτελεσματικότητα. Θέλουν να αποκτήσουν ξανά υγιή επιδερμίδα και προτιμούν τα συστατικά φυσικής προέλευσης.

HYALU MASK

H μάσκα προσώπου Hyalu Mask αποτελεί ένα πλήρες σύστημα που ενισχύει τη φυσική παραγωγή υαλουρονικού οξέος και προστατεύει την επιδερμίδα από την απώλειά του. Ιδανική λύση για άμεση αναζωογόνηση της επιδερμίδας και προοδευτική αποτελεσματικότητα, με τη συνεχή χρήση της. Η μεταξένια υφή της αγκαλιάζει την επιδερμίδα προσφέροντάς της τόνωση και ομοιομορφία. Για τις γυναίκες που αναζητούν εξειδικευμένα προϊόντα άμεσης αποτελεσματικότητας σε ό,τι αφορά την αναζωογόνηση, το γέμισμα των ρυτίδων και αντιγηραντικά οφέλη όπως λείανση της επιδερμίδας και αποκατάσταση της σφριγηλότητας.

MICRI HYALU PATCHES

Καινοτομία των Micro Hyalu Patches ματιών είναι η μοναδική, πατενταρισμένη τεχνολογία, για μεταμόρφωση του βλέμματος.  Όλη η δύναμη 160 μικρο-κώνων με καθαρό υαλουρονικό οξύ χαμηλού μοριακού βάρους φυσικής προέλευσης, για πλήρη αναζωογόνηση της περιοχής των ματιών κατά τη διάρκεια της νύχτας. Οι μικρο-κώνοι υαλουρονικού οξέος διαχέονται απαλά στην επιδερμίδα, γεμίζοντας τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές, αναζωογονώντας το περίγραμμα των ματιών. Για τις γυναίκες που αναζητούν προηγμένα και εξειδικευμένα προϊόντα, υψηλής απόδοσης και αποτελεσματικότητας. Η νέα αυτή τεχνολογία τους δίνει τη δυνατότητα να απολαύσουν άμεσα αποτελέσματα.

Tags vichy, vichy liftactiv, face, Anti-Aging, beauty, προσωπο, ρυτιδες, αντιγηρανση, Ομορφια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2009 s (251 Queries.) // Parse time: 0.3606 s // Total time: 2.5615 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X