Σοκάρει επώνυμη Ελληνίδα με την αποκάλυψη της για τη δεύτερη εγκυμοσύνη της


Σοκάρει επώνυμη Ελληνίδα με την αποκάλυψη της για τη δεύτερη εγκυμοσύνη της

\"Υδρονέφρωση, ασβέστωμα στην καρδιά ή αλλιώς \"golf ball\" όπως λέγεται στη γλώσσα των εμβρυολόγων, υποψίες για σύνδρομο Down\"

Ένα συγκινητικό blog της Δέσποινας Καμπούρη διαβάσαμε πριν από λίγες μέρες. Ωστόσο η ίδια "φιλοξένησε" σ' αυτό την περιπέτεια που έζησε η φίλη της Ρεγγίνα Κούρη μέχρι να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, την ενός έτους Αγάπη. Με ένα πολύ συγκινητικό κείμενο η Ρεγγίνα Κουρή έγραψε για τις δύο φορές που αναγκάστηκε να διακόψει την κύησή της αλλά και πως βίωσε την τρίτη εγκυμοσύνη της. Με αυτή την ευκαιρία και η Δέσποινα Καμπούρη όμως εξομολογήθηκε τις δικές της δυσκολίες στη δεύτερη εγκυμοσύνη της. Συγκεκριμένα η ίδια γράφει: " Η Ρεγγίνα και εγώ είχαμε μία αμήχανη στιγμή πριν από περίπου 2,5 χρόνια. Συναντηθήκαμε τυχαία σε ένα event. Εγώ ήμουν 7 μηνών έγκυος κι εκείνη λίγες εβδομάδες πριν είχε αναγκαστεί να τερματίσει την πολυπόθητη εγκυμοσύνη της λόγω επιπλοκών.

Μιλήσαμε για λίγη ώρα. Μου εκμυστηρεύτηκε την ιστορία της. Της αποκάλυψα τις δικές μου περιπέτειες στη δεύτερη εγκυμοσύνη. Υδρονέφρωση, ασβέστωμα στην καρδιά ή αλλιώς "golf ball" όπως λέγεται στη γλώσσα των εμβρυολόγων, υποψίες για σύνδρομο Down, εσπευσμένη αμνιοπαρακέντηση και μία εβδομάδα με κλάματα στον καναπέ, ακίνητη, πίνοντας αντιβίωση και να σκέφτομαι ότι υπάρχουν πιθανότητες να διακόψω την εγκυμοσύνη μου με επείγουσα καισαρική ούσα σχεδόν 6 μηνών έγκυος. Τελικά, πήγαν όλα καλά και γέννησα την Χριστίνα.

Διαβάστε ακόμα: Η Δέσποινα Καμπούρη μας δείχνει για πρώτη φορά το πρόσωπο της μεγάλης της κόρης!

Μου χάιδεψε την κοιλιά και έτσι απλά όπως βρεθήκαμε, αποχαιρετιστήκαμε. Εκείνη με την ανακούφιση ότι υπάρχουν κι άλλες γυναίκες που περνούν τις ίδιες αγωνίες, κι εγώ γιατί ένιωσα πως της έδωσα λίγο κουράγιο για να συνεχίσει να προσπαθεί".

Tags Δεσποινα Καμπούρη, διασημοι, gossip, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9967 s (251 Queries.) // Parse time: 0.4435 s // Total time: 3.4401 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X