Η μόδα συνάντησε την τέχνη στη Λεβέντειο Πινακοθήκη


Η μόδα συνάντησε την τέχνη στη Λεβέντειο Πινακοθήκη

Στη Λεβέντειο Πινακοθήκη, ανάμεσα σε πίνακες καταξιωμένων ζωγράφων πραγματοποιήθηκε χθες, 4 Σεπτεμβρίου το fashion show του οίκου Max Mara με σκοπό την στήριξη του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού.

Όταν η μόδα συναντά τη τέχνη, το αποτέλεσμα είναι απλά εκπληκτικό. Μοντέλα ντυμένα με δημιουργίες του ιταλικού οίκου Max Mara και κάτω από τους ήχους απαλής μουσικής  έκαναν πασαρέλα με φόντο έργα τέχνης.

Το show ξεκίνησε με animal print looks, pencil φούστες και tailored παντελόνια ενώ στην πασαρέλα δεν άργησαν να εμφανιστούν τα iconic teddy bear παλτό του οίκου. Ξεχώρισε όμως και το ροζ παλτό του οίκου το όποιο ήταν φορεμένο πάνω από ένα μακρύ slip dress, και πάλι σε απόχρωση του ροζ.

To 80’s style ήταν διακριτό με τις covered-up σιλουέτες και το power dressing να κυριαρχεί. Παράλληλα, υπήρχαν μικρές αναφορές στις δεκαετίας 20 και 30 και ένα punk chic vibe να χαρακτηρίζει κάποια από τα looks τα όποια είχαν κρόσσια για λεπτομέρειες. Όσο αφορά τα αξεσουάρ ξεχώρισαν οι oversized και οι γούνινες τσάντες αλλά και τα head scarfs. 

Όλοι οι χαρακτηριστικοί κώδικές του οίκου με ένα σύγχρονο twist είναι παρών στην χειμερινή συλλογή της Max Mara, η οποία περιλαμβάνει όλα όσα θέλουμε να έχουμε στην γκαρνταρόμπα μας αυτή τη σεζόν. 

Τα μαλλιά των μοντέλων επιμελήθηκε το Salon International - Hair & Beauty και το μακιγιάζ η ομάδα του Beauty Line.

Χορηγός επικοινωνίας ήταν το ilovestyle.com και το περιοδικό Madame Figaro.

Δείτε φωτογραφίες από το fashion show στην πιο κάτω gallery...

 

Tags max mara, fashion show, fashion, style, μόδα, στυλ, Λεβέντειο Πινακοθήκη, ερυθρός σταυρός


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6070 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2342 s // Total time: 2.8412 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X