Civil by Accident


Civil by Accident

Γίνεται; Κι όμως, όσο και να ονειρευόμαστε εμείς οι γυναίκες την ημέρα του γάμου μας, κάποτε η ίδια η ζωή τα φέρνει με τέτοιο τρόπο που... τρέχουμε στο δημαρχείο με τα ρούχα της δουλειάς, παίρνουμε τηλέφωνο και τους 2 κουμπάρους να έρθουν κι αυτοί από τη δουλειά για να τελέσουμε ένα fast forward γάμο.

Οι λόγοι που μπορεί  να μας συμβεί; Πολλοί.... μια απρόσμενη εγκυμοσύνη, να χρειαζόμαστε πιστοποιητικό γάμου για κάποια κυβερνητική υπηρεσία και πολλά άλλα. Αν λοιπόν κάνετε την επιλογή να παντρευτείτε με πολιτικό γάμο , διασκεδάστε το κιόλας.  

Κλείστε ραντεβού στο Δημαρχείο για να σας ορίσουν ημερομηνία. Με το που καταφθάσετε στο δημαρχείο, θα προχωρήσετε στην αίθουσα αναμονής. Εκεί θα περιμένετε με τα υπόλοιπα ζευγάρια, (όπως τα προβατάκια στη σφαγή) μέχρι να ανοίξει η πόρτα και να ακούσετε μια φωνή «Επόμενος»...

Με το που θα μπείτε στην αίθουσα, η ανθοδέσμη του δημαρχείου θα σας περιμένει, και τα μάτια σας θα αντικρίσουν τον υπάλληλο που θα τελέσει τον γάμο, ο οποίος θα πατήσει το play στο κασετοφωνάκι του και θα ξεκινήσει το wedding march.

Ένα πραγμα, λες και βιώνεις την κωμωδία που βλέπατε με τις φίλες σας μικρές. Θα σταθείτε απέναντι από τον άνθρωπο που θα τελέσει το γάμο και τότε θα ακούσετε όλα τα στερεότυπα που γνωρίζουμε από τα αμερικάνικα έργα.... εγώ, ο ..... δέχομαι να ....

Τελειώνει η τελετή, πέφτουν και οι υπογραφές και.... ξανά το play για μια θεαμάτική έξοδο από την αίθουσα. Μην ξεχάσετε να αφήσετε την ανθοδέσμη για τον .... «Επόμενος»....!

Και να θυμάστε.... η PartyCity είναι πάντα στο πλευρό σας για τη χαρτούρα, αν χρειάζεστε βοήθεια, και όχι μόνο!

Sponsored Content

Tags Γαμος, party city, πολιτικος γαμος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9511 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3598 s // Total time: 2.3109 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X