Chanel Beach: H πιο fashionable παραλία δια χειρός Karl Lagerfeld


Chanel Beach: H πιο fashionable παραλία δια χειρός Karl Lagerfeld

Γαλάζιος ουρανός, αμμουδιά, καταγάλανα νερά και ladylike πολυτελή ρούχα ήταν τα κύρια “συστατικά” του πιο εντυπωσιακού fashion show της εβδομάδας μόδας του Παρισίου.

Μπορεί στο Παρίσι να φθινοπώριασε για τα καλά, το show του οίκου Chanel όμως είχε ένα άκρως καλοκαιρινό σκηνικό γιατί αν κάποιος ξέρει πολύ καλά πως να παρουσιάσει ένα εντυπωσιακό ντεφιλέ αυτός είναι ο Karl Lagerfeld.

Ο κάιζερ της μόδας, ο οποίος σε προηγούμενες σεζόν είχε μετατρέψει το Grand Palais σε supermarket Chanel, σε δάσος, σε διαστημικό σταθμό, φρόντισε και αυτή τη φόρα να ετοιμάσει ένα ιδιαίτερο σκηνικό για την παρουσίαση της νέας κολεξιόν Chanel.  

Αυτή τη σεζόν δημιούργησε μια παραλία που περιλάμβανε έναν ωκεανό με απαλά κύματα, γαλάζιο ουρανό, αμμουδιά, ξύλινες αποβάθρες και ναυαγοσώστες φέρνοντας έτσι το καλοκαίρι πίσω στο Παρίσι.

Όσο για τη συλλογή, ήταν το είδος beachwear που μας κάνει να θέλουμε να κλείσουμε ένα εισιτήριο μονής διαδρομής στη Chanel Beach του Karl Lagerfeld.

Υπερμεγέθη ψάθινα καπέλα, μαγιό, λογότυπα Chanel σε αλυσίδες και ζώνες, ζακέτες άλλα και κλασσικά tweed κοστούμια σε γλυκές παστέλ αποχρώσεις συνθέτουν την συλλογή του γαλλικού οίκου για την σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2019.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην πιο κάτω gallery...

Tags chanel, Karl Lagerfeld, Chanel Beach, PARIS FASHION WEEK, fashion, style, μόδα, στυλ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3265 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2172 s // Total time: 2.5437 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X