Αθηνά Οικονομάκου: Δείτε τις προετοιμασίες που κάνει τρεις ημέρες πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας!


Αθηνά Οικονομάκου: Δείτε τις προετοιμασίες που κάνει τρεις ημέρες πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας!

Που βρέθηκε χθες η μέλλουσα νύφη και τι έκανε;  

Σε τελική ευθεία έχουν μπει οι προετοιμασίες της Αθηνάς Οικονομάκου για τον θρησκευτικό της γάμο με τον Φίλιππο Μιχόπουλο, το ερχόμενο Σάββατο, 6 Οκτωβρίου, που θα πραγματοποιηθεί στη Μύκονο.

Η ηθοποιός, το απόγευμα της Τρίτης, 2 Οκτωβρίου, απόλαυσε χρόνο μόνο για τον εαυτό της κάνοντας περιποίηση προσώπου, προκειμένου να είναι λαμπερή για την ημέρα του γάμου της.

Διαβάστε ακόμα: Η αναφορά της Αθηνάς Οικονομάκου στο νυφικό του γάμου της!

Μάλιστα, μαζί της βρέθηκε και μία από τις καλύτερές της φίλες, με την οποία συνεργάζεται και στην επιχείρηση που διαθέτει, η οποία ανήρτησε στιγμιότυπα τόσο από το ινστιτούτο περιποίησης όσο και από το ατελιέ της Σήλιας Κριθαριώτη που βρέθηκαν μετά για την τελική πρόβα. 

 

 

Tags Αθηνά Οικονομάκου, Γαμος, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2436 s (232 Queries.) // Parse time: 0.2379 s // Total time: 2.4816 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X