Τέλος στις ρυτίδες, τα πρηξίματα και την ξηρότητα στην περιοχή των ματιών


Τέλος στις ρυτίδες, τα πρηξίματα και την ξηρότητα στην περιοχή των ματιών

Μια νέα κρέμα - τζελ ματιών που χαρίζει φωτεινότητα στους μαύρους κύκλους μειώνοντας την εμφάνιση τους, σε μόλις 3 εβδομάδες.

Η Estée Lauder παρουσιάζει τη νέα Advanced Night Repair Eye Supercharged Complex Synchronized Recovery που συμβάλει στην πρόληψη και επιδιόρθωση των ορατών σημαδιών γήρανσης που προκαλούνται στο δέρμα από επιθετικούς παράγοντες όπως είναι, η έλλειψη ύπνου, η ακτινοβολία UV, η ρύπανση, ακόμα και η έκθεση σε μπλε φως κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Αυτή η 24ωρης ενυδάτωσης, τριπλής δράσης σύνθεση περιποίησης για τα μάτια, επιδιορθώνει ενεργά, μειώνοντας θεαματικά την εμφάνιση των βασικών σημαδιών γήρανσης όπως είναι, οι γραμμές, τα πρηξίματα και η ξηρότητα. Χαρίζει φωτεινότητα στους μαύρους κύκλους μειώνοντας την εμφάνιση τους, σε μόλις 3 εβδομάδες. Συμβάλλει στην πρόληψη ενάντια στις φθορές που προκαλούν οι ελεύθερες ρίζες χάρη στην αντι-οξειδωτική της η δύναμη 8ωρης διάρκειας.

ΟΦΕΛΗ & ΒΑΣΙΚΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ

Η υπερ-ενισχυμένη, τριπλής δράσης σύνθεση προσφέρει 24ωρη ενυδάτωση με ένα εξαιρετικά ενυδατικό μείγμα που περιλαμβάνει Υαλουρονικό οξύ και είναι εμπλουτισμένη με τις ακόλουθες τεχνολογίες:

Επιδιορθώνει

  • Η αποκλειστική, κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, τεχνολογία ChronoluxCB™, συμβάλλει στο συγχρονισμό των κυττάρων του δέρματος και υποστηρίζει τη φυσική λειτουργία καθαρισμού & εξυγίανσης τους- Catabolysis,- με αποτέλεσμα τη βέλτιστη λειτουργία του φυσικού ρυθμού νυκτερινής επιδιόρθωσης - που μπορεί να αποσυγχρονιστεί από την έκθεση σε μπλε φως κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Χαρίζει Φωτεινότητα

  • Νέα 10x πιο συμπυκνωμένη2 τεχνολογία επιδιόρθωσης, ένα ισχυρό εκχύλισμα μαγιάς, βοηθά στην καταπολέμηση της συσσώρευσης μελανίνης κάτω από τα μάτια που συμβάλλει στην εμφάνιση των μαύρων κύκλων.
  • Ένα συμπυκνωμένο, αντί-ερεθιστικό μείγμα από τρία ισχυρά εκχυλίσματα άλγης, προσδίδει μια αίσθηση άνεσης στην ευαίσθητη περιοχή των ματιών.

Προστατεύει

  • Τεχνολογία άμυνας ενάντια στη ρύπανση, με ισχυρά αντι-οξειδωτικά, όπως είναι η Βιταμίνη Ε, ενισχύει την άμυνα ενάντια στις φθορές που προκαλούνται από περιβαλλοντικές επιθέσεις, συμπεριλαμβανομένων της ρύπανσης, της ακτινοβολίας UV και του μπλε φωτός.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Η νέα Advanced Night Repair Eye Supercharged Complex Synchronized Recovery βελτιστοποιεί τη φυσική διαδικασία επιδιόρθωσης της ευαίσθητης περιοχής των ματιών και συμβάλλει στη πρόληψη των ορατών φθορών που προκαλούνται από τις περιβαλλοντικές επιθέσεις, συμπεριλαμβανομένων της ρύπανσης και του μπλε φωτός:

  • Μειώνει την εμφάνιση των μαύρων κύκλων σε μόλις 3 εβδομάδες, χαρίζοντας φωτεινότητα στην περιοχή γύρω από τα μάτια.
  • Επιδιορθώνει ορατά, την εμφάνιση των βασικών σημαδιών γήρανσης των ματιών, όπως είναι οι γραμμές και ρυτίδες, τα πρηξίματα, ο ανομοιόμορφος χρωματικός τόνος και η αφυδάτωση – είναι η λύση για νεανική, ανανεωμένη και γεμάτη ενέργεια εμφάνιση, με σπινθηροβόλο βλέμμα.
  • 8ωρη αντι-οξειδωτική προστασία που συμβάλει στη πρόληψη από τις φθορές που προκαλούν οι ελεύθερες ρίζες.

ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ:

Χρησιμοποιείται στην περιοχή γύρω από τα μάτια, πρωί και βράδυ σε καθαρό δέρμα.

Tags Estée Lauder Advanced Night Repair Eye Supercharged Complex Synchronized Recovery, Estee Lauder, face, eye, eye cream, Ομορφια, προσωπο, κρέμα ματιών


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4992 s (231 Queries.) // Parse time: 0.2166 s // Total time: 2.7158 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X