Οι πιο άπιστοι άντρες ανήκουν σε αυτά τα τρία ζώδια


Οι πιο άπιστοι άντρες ανήκουν σε αυτά τα τρία ζώδια

H απιστία, οι εξωσυζυγικές σχέσεις, οι παράλληλοι δεσμοί, δεν είναι κάτι που συμβαίνει σπάνια στις μέρες μας και πολλοί είναι αυτοί που μπαίνουν στον πειρασμό να κάνουν μια παράλληλα σχέση. Όμως σύμφωνα με την αστρολογία ειδικά οι άντρες που ανήκουν σε αυτά τα τρία ζώδια έχουν μια.. παραπάνω ροπή προς την απιστία.

Αν λοιπόν θέλετε να μάθετε ποιοι είναι οι πιο... μπερμπάντηδες του ζωδιακού, που δεν το έχουν και δύσκολο να κάνουν μια και δυο και παραπάνω παράλληλες σχέσεις ιδού η λίστα που δημοσιεύει το marieclaire.

KΡΙΟΣ
Παριστάνει τον πιστό και τον αφοσιωμένο αλλά μεγαλύτερη σιγανοπαπαδιά δεν υπάρχει. Θέλει το μόνιμο το ταίρι για να το παίζει νοικοκυρέος και φλερτάρει αβέρτα με ότι βρει. Κυρίως του συμβαίνει επειδή είναι ψευτοσυντηρητικό ζώδιο και δε μπορεί να αποχωριστεί καμια φύση του: Ούτε αυτή του οικογενειάρχη, ούτε εκείνη του τσαχπίνη.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Η μονογαμία δεν είναι γι αυτόν, αντίθετα η πολυγαμία είναι λίγη γι αυτόν. Ο Δίδυμος έχει μεγάλη καρδιά και τους αγαπάει όλους, με αποτέλεσμα να τους στριμώχνει σα σαρδέλες μέσα της προκαλώντας συνωστισμό στο κρεβάτι του και παροξυσμό σε όλους αυτούς που αισθάνονται κορόιδα στοιβαγμένοι στη ζωή του.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο άντρας Τοξότης και όχι η γυναίκα, οφείλουμε να το τονίσουμε, είναι αυτός που πραγματικά δεν έχει και πολλά να προσφέρει κι όμως λανσάρει τον εαυτό του σαν κελεπούρι ταυτόχρονα σε πολλές “καταναλώτριες”. Αυτό του συμβαίνει κυρίως επειδή θέλει να επιβεβαιωθεί. Μάταιο, πρόκειται για ένα φαύλο κύκλο. Δε μπλέκεις.

Tags απιστία, ζωδια, ωροσκοπιο, ανδρες


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4594 s (231 Queries.) // Parse time: 0.2238 s // Total time: 2.6832 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X