Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου μίλησε στο ilovestylecom λίγο πριν την πρεμιέρα της εκπομπής "Όλα Καλά"


Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου μίλησε στο ilovestylecom λίγο πριν την πρεμιέρα της εκπομπής "Όλα Καλά"

Ο ρόλος – έκπληξη που θα έχει!

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου, λίγες μόνο ημέρες πριν από την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της εκπομπής “Όλα Καλά”, που έρχεται στις 10 Σεπτεμβρίου, στις 13:30 από την τηλεόραση του ΣΙΓΜΑ, μίλησε στο ilovestylecom για αυτό το νέο της ξεκίνημα. Δείτε πιο κάτω αναλυτικά τι μας είπε τόσο για το concept της εκπομπή όσο και για τους νέους της συνεργάτες.

Νέα σεζόν. Νέα εκπομπή. Νέα ομάδα. Νέα τηλεοπτική στέγη. Πως διαχειρίζεσαι αυτές τις αλλαγές; Σε αγχώνουν;

Με αγχώνουν λίγο αλλά δημιουργικά μέχρι τώρα. Κάθε αλλαγή πάντα χρειάζεται το χρόνο της, να βρεθούν τα θετικά και να ενισχυθούν, αλλά και τα αρνητικά και να βελτιωθούν. Γενικά όμως είναι μια πολύ αισιόδοξη περίοδος για την οποία νιώθω ιδιαίτερα έτοιμη.

Μας χωρίζουν μόνο μερικές ημέρες πριν την πρεμιέρα της εκπομπής “Όλα Καλά”. Ποια συναισθήματα σε πλημμυρίζουν;

Αγωνία και ανυπομονησία κυρίως.

Γνωρίζουμε ότι κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού είχες δεχθεί κι άλλες επαγγελματικές προτάσεις. Τι ήταν αυτό που σε έκανε να πάρεις την τελική απόφαση και να προχωρήσεις σε συνεργασία με το ΣΙΓΜΑ;

Είναι τόσοι πολλοί οι λόγοι... Ξεκινώ με τους ανθρώπους με τους οποίους θα δουλεύω, που έχω τεράστια εκτίμηση και εμπιστοσύνη στον επαγγελματισμό τους! Η αποφασιστικότητα και το πλάνο στο οποίο οι άνθρωποι του σταθμού ποντάρουν για τη νέα χρονιά! Και τέλος η εμπιστοσύνη και ο σεβασμός που έδειξαν στο πρόσωπο μου από την πρώτη κιόλας συνάντηση! 

Αυτό που ξέρουμε είναι ότι το concept της εκπομπής που θα βρίσκεσαι θα είναι κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα. Μπορείς να μας μιλήσει για αυτό;

Είναι ένα concept όντως πολύ διαφορετικό και αρκετά μοντέρνο! Θα επιχειρήσουμε να αλλάξουμε λίγο το concept, στο οποίο κινούνται οι απογευματινές εκπομπές στην Κύπρο και θα ρισκάρουμε λίγο στη θεματολογία και τις ενότητες της εκπομπής. Χαίρομαι που ο σταθμός μου εμπιστεύτηκε την καθοδήγηση και την παρουσίαση αυτής της νέας εκπομπής και ήδη βάζω όλες μου τις δυνάμεις για να τους δικαιώσω τόσο εγώ προσωπικά, αλλά και η υπόλοιπη ομάδα, η οποία είναι εξαιρετική, μπροστά αλλά και πίσω από τις κάμερες.

Ποιος θα είναι ο δικός σου ρόλος στην εκπομπή;

Ο ρόλος της ισορροπίας, του συντονισμού, της παρουσίασης αλλά θα έχω και υπέροχο ρόλο έκπληξη τον οποίο λατρεύω και στην προσωπική μου ζωή! Φυσικά θα υπάρχουν και ένθετα για τις οποία θα σας προϊδεάσουμε πολύ πολύ σύντομα.

Βρίσκεστε εδώ και αρκετές ημέρες σε πυρετό προετοιμασιών για το στήσιμο της εκπομπής. Πως είναι η χημεία με την υπόλοιπη ομάδα, που με κάποιους συνεργάζεστε για πρώτη φορά;

Η χημεία είναι ακόμη καλύτερη απ’ ότι περίμενα, αν και πάντα η αρχή κρύβει κάποια πράγματα. Η προσπάθεια επικεντρώνεται στο να αντιληφθούμε ο ένας τον άλλο με τα καλά και τα κακά του και να βγουν όλα στον αέρα μόνο προς όφελος  της εκπομπής και του τηλεθεατή. Σίγουρα με τη Χριστιάνα είναι πιο απλά τα πράγματα γιατί ήμασταν μαζί τα προηγούμενα δύο χρόνια και έχουμε αναπτύξει κοινό κώδικα επικοινωνίας!  Όσο για τον Andrew και την Τζώρτζια είμαι πολύ χαρούμενη που είναι μαζί μας και νιώθω οτι σύντομα θα είμαστε μια πολύ δεμένη ομάδα γιατί έχουν και οι δύο πολύ ξεχωριστά χαρακτηριστικά στην προσωπικότητα τους!

Τι να περιμένει το τηλεοπτικό κοινό από την Κωνσταντίνα τη φετινή σεζόν;

Να περιμένει να δει ακόμα περισσότερο τον πραγματικό εαυτό της, αλλά σε διαφορετικούς ρόλους που είμαι βέβαιη ότι θα αγαπήσει. Θα έρθουμε πολύ πιο κοντά με τους τηλεθεατές φέτος, αυτό είναι υπόσχεση.

Ποια ήταν η συμβουλή του συζύγου σου, Νεκτάριου Αλεξάνδρου σε αυτό το νέο σου βήμα;

Ο Νεκτάριος πάντα λέει την άποψη του, αλλά πάντα στο τέλος με ενθαρρύνει να ακολουθήσω τι λέει η καρδιά μου και το ένστικτο μου.

Μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον, υπάρχουν άνθρωποι που σε πλήγωσαν; Αν ναι, τι έμαθες από αυτούς;

Πάντα μαθαίνουμε από όλους τους ανθρώπους και δυστυχώς πάντα υπάρχουν κάποιοι που μας πληγώνουν! Τα έχω αφήσει όλα πίσω μου, το λέω με πλήρη ειλικρίνεια και είναι ΟΛΑ ΚΑΛΑ πια!

Tags Κωνσταντίνα Ευριπίδου, ολα καλα, ΣΙΓΜΑ, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6870 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3835 s // Total time: 3.0705 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X