Πάνος Μουζουράκης - Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Τι συμβαίνει μεταξύ τους;


Πάνος Μουζουράκης - Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Τι συμβαίνει μεταξύ τους;

Είναι το νέο ζευγάρι της ελληνικής showbiz;

Η είδηση του χωρισμού της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου και του Πάνου Βλάχου μας ξάφνιασε καθώς κανείς δεν περίμενε μετά την μεγάλη απόφασή που πήραν από κοινού να εγκαταλείψουν την Ελλάδα για να ζήσουν το όνειρο τους στην Αμερική θα είχε άδοξο τέλος.

Διαβάστε επίσης: Πάνος Βλάχος: Μιλάει για την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και "λιώνει"!

Αυτές τις μέρες η ηθοποιός περνάει ένα μέρος των καλοκαιρινών της διακοπών στην Καλιφόρνια κι όπως φαίνεται κι από τις φωτογραφίες που ανεβάζει στο instagram το απολαμβάνει στο έπακρον. Η τελευταία της ανάρτηση δημιούργησε ερωτηματικά καθώς την βλέπουμε στις φωτογραφίες να περνάει όμορφες και χαλαρές στιγμές με τις φίλες της ενώ αυτό που μας τράβηξε την προσοχή είναι ότι η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου έχει αναφέρει στη δημοσίευση ως φωτογράφο της εν λόγω φωτογραφίας ποιον άλλο; Τον Πάνο Μουζουράκη φυσικά!

Διαβάστε επίσης: Πάνος Μουζουράκης: Δείτε την απίστευτη μεταμόρφωση του τραγουδιστή! [εικόνες]

Σύμφωνα με το youweekly.gr, οι δυο τους φαίνεται πως κάνουν αρκετή παρέα τους τελευταίους μήνες, και οι φήμες που θέλουν τον Πάνο Μουζουράκη και την Μαρία Σολωμού να μην τα πηγαίνουν πολύ καλά στη σχέση τους μας κάνουν να αναρωτιόμαστε μήπως γεννηθεί ένας καινούργιος έρωτας στην ελληνική showbiz!

 

Tags Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, πανος μουζουρακης, διασημοι, showbiz κύπρος, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9151 s (230 Queries.) // Parse time: 0.2358 s // Total time: 3.1509 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X