Με πρωταγωνίστρια την Έλενα Παπαρίζου, το Bioten δημιούργησε μια υπέροχη σειρά από αφρόλουτρα που θα σε συνεπάρουν


Με πρωταγωνίστρια την Έλενα Παπαρίζου, το Bioten δημιούργησε μια υπέροχη σειρά από αφρόλουτρα που θα σε συνεπάρουν

Μετατρέπει το μπάνιο σας σε μοναδική εμπειρία περιποίησης και απόλαυσης κάθε μέρα

Το Bioten, παρουσιάζει την νέα σειρά αφρόλουτρων, με υπέροχη σύνθεση, συναρπαστικά αρώματα και πρακτικές συσκευασίες, που μετατρέπει το μπάνιο σας σε μοναδική εμπειρία περιποίησης και απόλαυσης κάθε μέρα.

Έχοντας πάντα ως δύναμη του τη φύση, τα αφρόλουτρα Βioten διεγείρουν τις αισθήσεις σας αφήνοντας την επιδερμίδα σας μεταξένια απαλή.

Η νέα σύνθεση:

  • Είναι ιδιαίτερα περιποιητική και φιλική προς το δέρμα, καθώς έχει ισορροπημένο pH και δεν περιέχει paraben, παραφίνη και χρωστικές ουσίες. 
  • Περιέχει 100% Βιολογικό Shea Butter που βοηθά στη διατήρηση των ιδανικών επιπέδων υγρασίας, προσφέροντας στο δέρμα σας φυσική και απαλή φροντίδα.
  • 0% Paraben Paraffin Colorant

Η σειρά αφρόλουτρου Βioten αποτελείται από πέντε υπέροχα αφρόλουτρα που θα λατρέψετε:

Vanilla & Lemon

Με αιθέριο έλαιο Λεμονιού βοηθά στη βελτίωση του τόνου της επιδερμίδας, ενώ ταυτόχρονα χαρίζει αναζωογονητική δράση. Το πλούσιο εκχύλισμα Βανίλιας βοηθά στο να απαλύνει, να ενυδατώνει και να τονώνει την επιδερμίδα αποτρέποντας την αφυδάτωσή της, ενώ το γλυκό και ζεστό του άρωμα προσφέρει μια αίσθηση χαλάρωσης.

Cotton fresh

Το φυσικό εκχύλισμα Βαμβακιού πλούσιο σε υδατάνθρακες, πρωτεΐνες και λιπαρά οξέα που έχουν ενυδατική και περιποιητική δράση στο δέρμα, βοηθά στην προστασία του δέρματος από την αφυδάτωση και την αίσθηση τραβήγματος χωρίς να την ξηραίνει, ενώ το πλούσιο και μοντέρνο άρωμα του προσφέρει αίσθηση φρεσκάδας.

Ιris & Precious Oils

Με Εκχύλισμα Ίριδας, χάρη στην περιεκτικότητά του σε λιπαρά οξέα, βοηθά στην προστασία του λιπιδικού στρώματος του δέρματος και στην ενίσχυση της αίσθησης ενυδάτωσης, ενώ συνθέτει ένα πλούσιο και εξωτικό άρωμα ανθέων. To υπέροχο Σύμπλοκο πολύτιμων ελαίων: Argan, Macadamia & Γλυκού Αμύγδαλου, πλούσια σε λιπαρά οξέα και θρεπτικά συστατικά, αφήνει στο δέρμα μια αίσθηση πολυτελούς απαλότητας και βελούδινης υφής.

Cocoa & Macadamia

Mε άρωμα από ζεστές νότες κακάο και καραμέλας και φυσικό Βούτυρο Κακάο, ένα εξαιρετικό ενυδατικό συστατικό που λιώνει στη θερμοκρασία του σώματος, προσφέρει στο δέρμα σας τη θρέψη που χρειάζεται, διατηρώντας τη φυσική του λάμψη. Το έλαιο Macadamia, πλούσιο σε απαραίτητα ωμέγα λιπαρά οξέα, προσφέρει ενυδάτωση για μία αίσθηση λείου και μεταξένιου δέρματος.

Cranberry & Passion fruit

Τα εκχυλίσματα superfruits με το φρέσκο και ζεστό άρωμα τους, αναζωογονούν και περιποιούνται την επιδερμίδα σας: Το εκχύλισμα Cranberry, πλούσιο σε βιταμίνες, βοηθά στην ενίσχυση της αίσθησης ενυδάτωσης στο δέρμα, ενώ το εκχύλισμα Φρούτου του πάθους πλούσιο σε μεταλλικά στοιχεία, βιταμίνες και λιπαρά οξέα, βοηθά στο να προλαμβάνει την αφυδάτωση της επιδερμίδας αφήνοντάς την μεταξένια απαλή.

Η εντυπωσιακή Έλενα Παπαρίζου, αναζητώντας διαρκώς ευκαιρίες να νιώσει τη φροντίδα που προσφέρει η φύση, αφήνεται στην μοναδική γκάμα προϊόντων Βioten, απολαμβάνοντας την αξεπέραστη εμπειρία περιποίησης, που μόνο το Βioten ξέρει ότι μπορεί να της παρέχει!

Tags bioten, ελενα παπαριζου, Ομορφια, ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ, γαλακτωμα σωματο


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2961 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3393 s // Total time: 2.6354 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X