Kατερίνα Δαλάκα: Μιλά πρώτη φορά για τη σχέση της με τον Γιώργο Αγγελόπουλο


Kατερίνα Δαλάκα: Μιλά πρώτη φορά για τη σχέση της με τον Γιώργο Αγγελόπουλο

Δείτε τι αποκάλυψε

Σε συνέντευξη της που έδωσε στο People, η Κατερίνα Δαλάκα αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στους ενδοιασμούς που είχε στο να δεχτεί την πρόταση συμμετοχής της στο “Survivor2”. Οι ενδοιασμοί αυτοί όπως αποκάλυψε, ήταν λόγω των υποχρεώσεων της που αφορούσαν τον αθλητισμό.

Η Πρωταθλήτρια σχολίασε επίσης τα δημοσιεύματα του περιοδικού ΟΚ!, τα οποία την ήθελαν ζευγάρι με τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Χαρακτηριστικά είπε: “Δεν υπήρχε καμία σχέση. Ο Γιώργος είναι φίλος μου και τον γνώρισα στα τέλη του περασμένου καλοκαιριού στη Σκιάθο μέσω κοινής μας φίλης. Εκείνη τη βραδιά είχαμε βγει με παρέα και ήθελε να με χαιρετήσει επειδή θα έφευγα στον Άγιο Δομίνικο. Αυτό που συνέβη δεν ήταν καθόλου όμορφο. Δεν θέλω να μου χρεώνουν κάτι που δεν ισχύει. Δεν έχω δώσει ποτέ δικαίωμα στην προσωπική μου ζωή”.

Διαβάστε επίσης: Η Κατερίνα Δαλάκα άλλαξε hair look μετά το "Survivor 2"

Η Κατερίνα αποκάλυψε και τη συμβουλή που της έδωσε ο νικητής του “Survivor1”: “Μου είπε πως είναι μια μοναδική εμπειρία και να τη ζήσω όσο πιο έντονα μπορώ, να είμαι ο εαυτός μου και σίγουρα δεν θα βγω χαμένη”.

Tags κατερινα δαλάκα, Γιώργος Αγγελόπουλος, survivor2, Survivor1, ζευγαρι, σχεση, διασημοι, showbiz κύπρος, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7715 s (230 Queries.) // Parse time: 0.5072 s // Total time: 3.2787 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X