Η σοκαριστική μαρτυρία της άτυχης μάνας και το συγκινητικό μήνυμα της Ντορέττας Παπαδημητρίου!


Η σοκαριστική μαρτυρία της άτυχης μάνας και το συγκινητικό μήνυμα της Ντορέττας Παπαδημητρίου!

Δείτε την ανάρτηση...

Την μαρτυρία της άτυχης μητέρας η οποία έχασε τα δύο παιδιά της και τον σύζυγό της στην καταστροφική πυρκαγιά της Δευτέρας, θέλησε να δημοσιεύσει η Ντορέττα Παπαδημητρίου στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Συγκλονισμένη η παρουσιάστρια από το μέγεθος της τραγωδίας κι από τις φρικτές ιστορίες που συνεχώς βγαίνουν στην επιφάνεια σχολίασε τα λόγια της μητέρας.

Διαβάστε επίσης: Τα σπαρακτικά λόγια του πατέρα των δίδυμων και η έκκληση που κάνει προς τον κόσμο [βίντεο]

Χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια είπε: "Τα λόγια της μάνας που έχασε τον άντρα της και τα δυο της παιδιά, στον εφιάλτη, θα μείνουν για πάντα στο μυαλό μου. Η ζωή θα συνεχιστεί για εμάς που όλες αυτές τις μέρες προσπαθούμε να βοηθήσουμε με όποιο τρόπο μπορούμε. Γι’ αυτούς τους ανθρώπους όμως που έμειναν πίσω, τίποτα δεν θα είναι το ίδιο. Κι αν στεγνώσουν τα δάκρυα όλων μας γι’ αυτή την τραγωδία, να μην ξεχάσουμε ότι πρέπει να είμαστε άνθρωποι ΠΑΝΤΑ! Σκύβω το κεφάλι. Είμαι μικρή μπροστά σ’ αυτή την μάνα. Στον πατέρα, στον αδερφό, στην αδερφή, στην φίλη, στον φίλο, στον γιο, στην κόρη. Σε αυτούς που έμειναν πίσω.. Στέλνω όμως με όλη μου την καρδιά ,την αγάπη,τις προσευχές μου και τα βαθιά μου συλλυπητήρια...".

Δείτε πιο κάτω την ανάρτηση:

Tags Ντορέττα Παπαδημητρίου, πυρκαγιά, πυρκαγια ελλαδα, διασημοι, showbiz κύπρος, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8942 s (250 Queries.) // Parse time: 0.3562 s // Total time: 2.2504 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X