Δούκισσα Νομικού – Δημήτρης Θεοδωρίδης: Συντετριμμένοι στην κηδεία του αδερφού του νεαρού επιχειρηματία [εικόνες]


Δούκισσα Νομικού – Δημήτρης Θεοδωρίδης: Συντετριμμένοι στην κηδεία του αδερφού του νεαρού επιχειρηματία [εικόνες]

Δύσκολες ώρες για την οικογένεια!

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 34 χρόνων. Ξαφνικά. Η είδηση του θανάτου του Σωκράτη Κόκκαλη, του νεότερου σόκαρε το πανελλήνιο. Βύθισε σε θλίψη τους οκείους του αλλά και όσους ανθρώπους τον είχαν συναναστραφεί στις επχειρηματικές δραστηριότητές του.

Οι αγαπημένοι του γονείς, Σωκράτης Κόκκαλης και Ελένη Κοκαλη, τα αδέρφια του, η σύντροφός του και όλα τα αγαπημένα του πρόσωπα λένε σήμερα, Παρασκευή 20 Ιουλίου, το τελευταίο αντίο. Στις 11, από την Μετρόπολη Αθηνών, η εξόδιος ακολουθία. Ο Δημήτρης Θεοδωρίδης ήταν εκεί συνδοευόμενος από την σύζυγό του Δούκισσα Νομικού. Συντετριμμένοι και οι δύο.

Με τον Δημήτρη, που έχει αποκτήσει η μητέρα τους από τον πρώτο της γάμο, είχαν την ίδια αδυναμία στον Ολυμπιακό ενώ δούλευαν μαζί για αρκετά χρόνια στην ΠΑΕ. Εκτός από τους δεσμούς αίματος που τους έδεναν, είχαν και μία δυνατή φιλία. Δεν ήταν λίγες οι φορές που τους έβλεπε κανείς στις κερκίδες των Ερυθρόλευκων να παρακολουθών αγώνα της αγαπημένης τους ομάδας. Πολλές φορές μαζί τους ήταν και οι σύντροφοί τους. Η Δούκισσα Νομικού και η Μαρία Τσούτσια ( κόρη του πρώην εκδότη, Γιώργου Τσούτσια και της γνωστής κοσμικογράφου, Αθηνάς Κασιμάτη).

Τα δύο ζευγάρια έκαναν παρέα και τα καλοκαίρια τους στη Μύκονο αφού η οικογένεια Κόκκαλη διατηρεί εξοχική κατοικία στην οποία περνούν το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών τους.

Με τον Δημήτρη μεγάλωσαν μαζί, από μωρά. Είχαν κώδικες επικοινωνίας και όταν ήταν φοιτητές στη Βοστόνη είχαν νοικιάσει διαμερίσματα στο ίδιο κτίριο για να μπορούν να κάνουν παρέα αλλά και για να φροντίζει ο ένας τον άλλο. Μαζί ήταν και στη συνέχεια στις μεγάλες εξόδους, στα parties αλλά και στα καλοκαίρια τους.

Πηγή: tlifegr

Tags δουκισσα νομικου, δημητρης θεοδωριδης, showbiz κύπρος, gossip, σωκρατης κοκκαλης, κηδεία, αδερφοσ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0606 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3494 s // Total time: 2.4100 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X