Η Μαρία Κορινθίου ξαναχτυπά! Φωτογραφήθηκε ολόγυμνη και προκάλεσε τον οποιοδήποτε να πάει να την δει από κοντά


Η Μαρία Κορινθίου ξαναχτυπά! Φωτογραφήθηκε ολόγυμνη και προκάλεσε τον οποιοδήποτε να πάει να την δει από κοντά

Ακομπλεξάριστη γίνεται και πάλι θέμα συζήτησης

Είναι πανέμορφη και σέξι και αδιαμφισβήτητα, μία από τις πιο hot Ελληνίδες. Η Μαρία Κορινθίου γίνεται γι’ άλλη μια φορά θέμα συζήτησης με την φωτογράφηση που έχει κάνει στο περιοδικό Down Town καθώς φωτογραφήθηκε ολόγυμνη.

Διαβάστε επίσης: Αυτός είναι ο λόγος που είδαμε για πρώτη φορά το πρόσωπο της 10χρονης κόρης του Γιάννη Αϊβάζη και της Μαρίας Κορινθίου! [βίντεο]

Η ηθοποιός ακομπλεξάριστη δηλώνει: από ποτέ, δηλώνοντας: "Οποιοσδήποτε μπορεί να έρθει να με δει από κοντά και ζωντανά και χωρίς ρετούς".

Διαβάστε επίσης: Το ατύχημα της Μαρίας Κορινθίου on stage στην Κύπρο! [βίντεο]

Μια συνέντευξη που ήδη άρχισε να συζητιέται στις εκπομπές και συγκεκριμένα από την Σταματίνα Τσιμτσιλή η οποία ανέφερε: "Συμφωνώ που δε στενοχωριέται και με τη στάση, "αγνοώ τους haters και τα κακά σχόλια και θα κοιμηθώ το βράδυ". Εννοείται ότι θα κοιμηθείς, γιατί κάποιοι άνθρωποι υπάρχουν απλά για να βγάζουν χολή. Αλλά ότι κάθεται και απαντάει στον καθένα με ξεπερνά. Κάνεις ένα δημοκρατικό block σε αυτόν που βλέπεις ότι χυδαιολογεί. Είναι όμως η άτιμη πολύ φωτογενής. Είναι πολύ ζουμερή. Έχει ωραίο κορμί. Δεν ξέρω αν έχει ατέλειες ή έχει γίνει photoshop. Η συγκεκριμένη πάντως φωτογράφιση είναι λίγο ονειρική", είπε, μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια.



# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2936 s (248 Queries.) // Parse time: 0.4158 s // Total time: 2.7094 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X