Έλληνας ηθοποιός ενώ συμφώνησε να κάνει ντουέτο με την Ελένη Φουρέιρα τελικά της έριξε άκυρο


Έλληνας ηθοποιός ενώ συμφώνησε να κάνει ντουέτο με την Ελένη Φουρέιρα τελικά της έριξε άκυρο

Μάθετε όλες τις λεπτομέρειες…

Οι προτάσεις για νέες συνεργασίες και εμφανίσεις για την Ελένη Φουρέιρα πέφτουν βροχή μετά την μεγάλη της επιτυχία στον φετινό Διαγωνισμό της Eurovision και την δεύτερη θέση που κατάφερε να φέρει στην Κύπρο.

Σύμφωνα με το περιοδικό «Λοιπόν», η δισκογραφική της, της πρότεινε ένα διαφορετικό ντουέτο με τον Πάνο Βλάχο, που, ως γνωστόν, εδώ και πολλά χρόνια βρίσκεται στο Λος Άντζελες κυνηγώντας το όνειρο της διεθνούς καριέρας.

Διαβάστε επίσης: Η συνάντηση της μικρής Αριάδνης με την Ελένη Φουρέιρα!

Αυτό βέβαια που δεν γνωρίζουν πολλοί είναι πως ο Πάνος Βλάχος, εκτός από ηθοποιός, τραγουδάει κιόλας. Έτσι, η Φουρέιρα με χαρά θέλησε να συνεργαστούν. Κι ενώ ο ηθοποιός αρχικά είχε πει το "ok", μιας και εκείνη την περίοδο θα βρίσκεται στην Ελλάδα και μάλιστα είχε βρεθεί και το τραγούδι, την τελευταία στιγμή υπαναχώρησε.

Διαβάστε επίσης: Αυτή κι αν είναι αλλαγή! Δείτε το νέο look του Πάνου Βλάχου! [εικόνες]

Από τη δισκογραφική εταιρία διέρρευσε πως η συμφωνία δεν είχε κλείσει, όμως η αλήθεια είναι διαφορετική. Ο Πάνος Βλάχος τους διαμήνυσε πως δεν θέλει τελικά τη συγκεκριμένη συνεργασία καθώς δεν ταιριάζει στο στιλ του. Τα νέα δεν άργησαν να φτάσουν στην Ελένη Φουρέιρα κάνοντας την στην κυριολεξία "Fuego".

Η τραγουδίστρια, εκτός εαυτού, λέγεται, όπως αναφέρει το Λοιπόν,  πως έκανε λόγο για αντί επαγγελματισμό, μιας και είχε κάνει αρκετές πρόβες για το συγκεκριμένο κομμάτι και φυσικά, δεν θέλει να έχει πλέον καμία επαφή με τον ηθοποιό. Όσον αφορά στα νέα επαγγελματικά σχέδια της Φουρέιρα, θα κάνει κάποιες εμφανίσεις στην Ευρώπη μέσα στο καλοκαίρι, ενώ τελικά φαίνεται να υπαναχωρεί από την αρχική απόφαση της και να επιστρέφει στα μπουζούκια στο τέλος του επόμενου φθινοπώρου στο πλευρό του Κωνσταντίνου Αργυρού, με τον οποίο άλλωστε έχουν συνεργαστεί πολλές φορές.

Tags Ελένη Φουρέιρα, Πάνος Βλάχος, διασημοι, showbiz κύπρος, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0814 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3291 s // Total time: 2.4104 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X