Power of Love: Ρίχνει αυλαία και σας μεταφέρουμε όλα όσα θα συμβούν στα επόμενα δυο gala


Power of Love: Ρίχνει αυλαία και σας μεταφέρουμε όλα όσα θα συμβούν στα επόμενα δυο gala

Διαβάστε αναλυτικά

Η αυλαία για το reality αγάπης πέφτει σιγά – σιγά αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις μιας και τα νούμερα τηλεθέασης ήταν πολύ ψηλά καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού.

Διαβάστε επίσης: Δώρος Παναγίδης: Η πρόταση που αποδέχθηκε από ελληνική εκπομπή! [βίντεο]

Σύμφωνα με το gossip-tv.gr, οι παίκτες την Παρασκευή, 22 Ιουνίου στο gala θα μάθουν ποιοι και ποιες προχωρούν ως φιναλίστ για τον μεγάλο τελικό της ερχόμενης εβδομάδας. Ο αριθμός τους, επτά (ανάμεσά τους όπως μαθαίνουμε τρία ζευγάρια του παιχνιδιού) που αναδεικνύονται τόσο από την ψηφοφορία του κόσμου μέσω διαδικτύου και όχι sms ή τηλεφωνικών γραμμών (τουλάχιστον αυτή είναι η απόφαση της παραγωγής μέχρι στιγμής), όσο και από την ψηφοφορία των ίδιων των παικτών. Και αυτοί οι 7 είναι που μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα διεκδικήσουν την πρωτιά και το μεγάλο χρηματικό έπαθλο.

Διαβάστε επίσης: Δώρος Παναγίδης – Αθηνά Χρυσαντίδου: Κόντρα στις φήμες που τους θέλουν να έχουν χωρίσει κάνουν διακοπές στην Κύπρο μαζί! [βίντεο]

Και από αυτούς οι νικητές θα είναι δύο. Ένας άντρας και μία γυναίκα. Και εννοείται πως δεν θα είναι απαραίτητα ζευγάρι μεταξύ τους αφού οι ψήφοι είναι ατομικοί. Όποιος και όποια συγκεντρώσει τους περισσότερους θα είναι αυτός και αυτή που την επόμενη Παρασκευή θα ανακηρυχθούν σε live μετάδοση από την Κωνσταντινούπολη, νικητής και νικήτρια του «Power of Love». Και αυτό θα είναι και το μόνο live κομμάτι της εκπομπής καθώς όλο το υπόλοιπο μέρος του gala θα είναι ήδη γυρισμένο. Για να δούμε, ποιοι θα είναι αυτοί που θα καταφέρουν να ξεχωρίσουν και να κερδίσουν την στήριξη του τηλεοπτικού κοινού.

Tags Power of Love, sigma, ΣΙΓΜΑ, Τηλεοραση, μαρια μπακοδημου


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9052 s (230 Queries.) // Parse time: 0.2441 s // Total time: 3.1492 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X