Η La Prairie εμπλουτίζει την υφιστάμενη σειρά, White Caviar παρουσιάζοντας τη νέα Crème Extraordinaire


Η La Prairie εμπλουτίζει την υφιστάμενη σειρά, White Caviar παρουσιάζοντας τη νέα Crème Extraordinaire

Με ενεργό συστατικό φωτεινότητας που υπάρχει, ώστε να καταπολεμήσει την εμφάνιση δυσχρωμιών και κηλίδων γήρανσης

Η White Caviar Crème Extraordinaire είναι μια πλούσια κρέμα ενυδάτωσης και σύσφιξης προσώπου, εμπλουτισμένη με το ισχυρότερο, έως σήμερα, ενεργό συστατικό φωτεινότητας που υπάρχει, ώστε να καταπολεμήσει την εμφάνιση δυσχρωμιών και κηλίδων γήρανσης. Χρησιμοποιεί ένα νέο αποκλειστικό ενεργό συστατικό φωτεινότητας, το Lumidose, το οποίο αναγνωρίστηκε από τους επιστήμονες της La Prairie, ως το πιο αποτελεσματικό συστατικό για ομοιόμορφο τόνο στην επιδερμίδα. Αυτή η επαναστατική μοριακή πατέντα, είναι εξαιρετικά δραστική στον περιορισμό της μελανίνης, της χρωστικής που προκαλεί σκούρες κηλίδες. Το Lumidose αντιπροσωπεύει μια μοναδική επαναστατική καινοτομία.

Η ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ WHITE CAVIAR

Πρωί και βράδυ, καθαρίστε το πρόσωπο σας σχολαστικά. Εφαρμόστε το Skin Caviar Essence in Lotion, το πρώτο βήμα για πιο σφριγηλό δέρμα. Συνεχίστε με White Caviar Illuminating Eye Serum, με τον ισχυρό συνδυασμό δραστικών συστατικών για να μειώσετε την εμφάνιση των μαύρων κύκλων κάτω από τα μάτια, εξομαλύνοντας τις γραμμές. Στο υπόλοιπο πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ, εφαρμόστε το White Caviar Illuminating Pearl Infusion, έναν ορό που στοχεύει στα σημάδια ηλικίας, την ερυθρότητα και τη γκρίζα απόχρωση της επιδερμίδας - τα τρία χρωματικά εμπόδια για μια φωτεινή επιδερμίδα. Εφαρμόστε στην περιοχή των ματιών τη White Caviar Illuminating Eye Cream, μια καθαρή, πλούσια ενυδατική σύνθεση που βοηθά τη φωτεινότητα του λεπτού δέρματος γύρω από τα μάτια και αφήνει την περιοχή ενυδατωμένη. Τελειώστε την Τελετουργία ομορφιάς σας με μια δόση από τη White Caviar Crème Extraordinaire, απλώνοντας την απαλά σε ολόκληρο το πρόσωπο, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Για βέλτιστη προστασία από τις επιπτώσεις της γήρανσης που προκαλούνται από την υπεριώδη ακτινοβολία, εφαρμόστε γενναιόδωρα το Cellular Swiss UV Protection Veil SPF 50 το πρωί και επαναλάβετε κατά τη διάρκεια της ημέρας.
Τα εξαιρετικά λαμπερά και συσφικτικά οφέλη της Συλλογής White Caviar μειώνουν τον ανομοιογενή τόνο και προσδίδουν νεανική όψη στο δέρμα.
 

Tags white Caviar Crème Extraordinaire, face, beauty, Ομορφια, προσωπο


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4460 s (228 Queries.) // Parse time: 0.4098 s // Total time: 2.8558 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X