Δείτε στο βίντεο όλα τα live acts των καλλιτεχνών στη σκηνή των "Super Music Awards with Pringles 2018"


Δείτε στο βίντεο όλα τα live acts των καλλιτεχνών στη σκηνή των "Super Music Awards with Pringles 2018"

Μάγεψαν το κοινό!

Σε μία φαντασμαγορική τελετή την Τρίτη, 19 Ιουνίου στη Τάφρο της Πύλης Αμμοχώστου στη Λευκωσία, πραγματοποιήθηκαν με απόλυτη επιτυχία τα "Super Music Awards 2018 with Pringles".

Οικοδεσπότης της βραδιάς ήταν ο Θέμης Γεωργαντάς ενώ συνολικά απονεμήθηκαν 18 βραβεία. Στους μεγάλους νικητές της βραδιάς ήταν με δύο βραβεία o καθένας, ο Κωνσταντίνος Αργυρός που απέσπασε και το "Single της Χρονιάς", η βασίλισσά της ποπ Ελένη Φουρέιρα, η οποία απέσπασε και το τιμητικό "Super Inspiration Award", και οι Μέλισσες. Τα δύο σημαντικά επετειακά βραβεία "Δημοφιλέστερη Γυναίκα 20ετίας Super" και "Δημοφιλέστερου Άντρα 20ετίας Super", δόθηκαν στους Νατάσα Θεοδωρίδου και Μιχάλη Χατζηγιάννη αντίστοιχα.

Πέρα, όμως, από τα βραβεία που πήρε ο κάθε καλλιτέχνης, οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν τους αγαπημένους τους τραγουδιστές σε 22 live acts όπου ανάμεσα σε αυτά ήταν το opening που έγινε από το Πέτρο Ιακωβίδη και το closing party με τις Mελιsses. Demy, Βαγγελης Κακουριωτης, Ελενα Τσαγκρινου, Kings, Γιωργος Ζιωρης, Αμαρυλλις, Δημητρης Καραδημος, Αναστασιος Ραμμος, Nataσα Θεοδωριδου, Γιωργος Παπαδοπουλος, Ταg, Mike, Βασιλης Δημας, Κωνσταντινος Χριστοφορου, Ευριδικη, Stan, Χρηστος Δαντης, Ελενη Φουρειρα, Κωνσταντινος Αργυρος και Μιχάλης Χατζηγιάννης μάγεψαν το κοινό με την φωνή τους αλλά και με τις επιτυχίες τους.

Δείτε το βίντεο: 

Tags Super Music Awards with Pringles 2018, live acts, super fm


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1083 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3416 s // Total time: 2.4500 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X