Folli Follie: Στην Κύπρο τα 3 νέα αρώματα της γνωστής αλυσίδας!


Folli Follie: Στην Κύπρο τα 3 νέα αρώματα της γνωστής αλυσίδας!

Γνωρίστε τις floral, fresh και spice μυρωδιές...

Εξερευνώντας τις αμέτρητες πτυχές ενός ολοκληρωμένου fashion concept, η Folli Follie, το διεθνώς αναγνωρισμένο lifestyle brand, οδηγείται στο πιο θηλυκό και ελκυστικό μονοπάτι της ομορφιάς. Το σύγχρονο  ταξίδι των Folli Follie Fragrances ξεκινά με την πιο ζωντανή έμπνευση. Η λαμπερή ελληνική κληρονομιά, η χαρά της της ζωής και το μοναδικό αίσθημα της εκπλήρωσης αποτέλεσαν τη βάση για τη δημιουργία των τριών νέων αρωμάτων: "Floral", "Fresh" και "Spice".

FLORAL

Με κάθε άρωμα να διηγείται τη δική του ξεχωριστή ιστορία, η Folli Follie οδηγεί τη σύγχρονη γυναίκα στο πιο ελκυστικό μονοπάτι ομορφιάς έχοντας κλείσει ένα μπουκέτο λουλούδια σε ένα μπουκάλι προσδοκώντας να αιχμαλωτίσει τις αισθήσεις μας! Στο πρώτο ψέκασμα  ξετυλίγονται οι φρουτώδεις νότες από φραγκοστάφυλο και βερίκοκο, που αγκαλιάζουν το σώμα με τη φρεσκάδα τους. Στην καρδιά του αρώματος θα ανακαλύψεις τον αισθησιασμό του τριαντάφυλλου, ενώ το απόσταγμα από ίρις θα δίνει μια πινελιά θηλυκότητας που θα σε καθηλώσει. Με την τρυφερότητα της βανίλιας να στιγματίζει το σώμα, και το πατσουλί να διεγείρει τις αισθήσεις, το Floral είναι το απόλυτο άρωμα για τις καλοκαιρινές σου αποδράσεις! Με τις φυσικές νότες να ξεχειλίζουν σε κάθε ψέκασμα, το Floral ταξιδεύσει τις αισθήσεις σε καλοκαιρινές "floral" αποδράσεις!

FRESH

Με κάθε άρωμα να διηγείται τη δική του ξεχωριστή ιστορία, η Folli Follie οδηγεί τη σύγχρονη γυναίκα στο πιο ελκυστικό μονοπάτι ομορφιάς ώστε στο πέρασμά της να μένει πίσω η προσωπική της υπογραφή.
Κάθε άρωμα θα πρέπει να απελευθερώνει την αισθησιακή και γοητευτική πλευρά της κάθε γυναίκας. Θηλυκό, ανάλαφρο, εθιστικό, το Fresh είναι το άρωμα που θα "ντύσει" κάθε γυναίκα με άρωμα φρεσκάδας.
Θα το ξεχωρίσεις αφού συνδυάζει αρμονικά ξυλώδεις νότες από πατσουλί και φρουτώδεις νότες από μανταρίνι και φραγκοστάφυλο. Στην καρδιά του κρύβει την ζουμερή μυρωδιά του ροδάκινου που θυμίζει καλοκαίρι ενώ συνάδει απόλυτα με το εξωτικό άρωμα που αναδύει ο κρίνος. Αφεθείτε στο απόλυτο αρωματικό ταξίδι…Κλείστε τα μάτια και αφήστε την αισθησιακή φρεσκάδα του νέου αρώματος Fresh από την Folli Follie να αγκαλιάσει το σώμα και να απογειώσει τις αισθήσεις σας.

SPICE

Με κάθε άρωμα να διηγείται τη δική του ξεχωριστή ιστορία, η Folli Follie οδηγεί τη σύγχρονη γυναίκα στο πιο ελκυστικό μονοπάτι ομορφιάς! Κάθε γυναίκα είναι ξεχωριστή…Tο νέο άρωμα "Spice" της Folli Follie κάνει τη γυναίκα που επιλέγει να το φοράει να ξεχωρίζει στο πλήθος με υπογραφή το άρωμά της. Η γυναίκα Spice της Folli Follie είναι η γυναίκα που λατρεύει τις εκπλήξεις και γοητεύει με τον αυθορμητισμό της.
Η αρωματική εμπειρία του Spice ξετυλίγεται με νότες μανταρινιού και περγαμόντο, ενώ το σαφράν έρχεται να προσθέσει μια ευχάριστη αντίθεση στη μυρωδιά του κίτρου. Το αποτέλεσμα είναι ένα ανατολίτικο ελιξίριο που αποπνέει εξωτισμό. Στην καρδιά του αρώματος θα ανακαλύψεις θηλυκές νότες γιασεμιού, καρύδας και γαρύφαλλου που δελεάζουν και στιγματίζουν τον καρπό και τις αισθήσεις. Θα το ξεχωρίσεις γιατί δημιουργεί εικόνες απόδρασης σε μακρινούς προορισμούς, και θα το αγαπήσεις γιατί θα δελεάσει τις αισθήσεις με την αρωματική του μελωδία. 

Ανακάλυψε την νέα συλλογή αρωμάτων της Folli Follie αποκλειστικά στα Beauty Line, και αφέσου στη μοναδική αρωματική εμπειρία του Spice. Με κάθε αγορά αρώματος των 50ml ή με την αγορά δύο αρωμάτων των 30ml, η Folli Follie σας κάνει δώρο το πανέμορφο βραχιόλι Heart4Heart αξίας €50!

Tags Folli Follie Floral, Folli Follie Spice, Folli Follie Fresh, folli follie, beauty, perfume, αρωμα, Ομορφια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8494 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2222 s // Total time: 3.0716 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X