Ζευγάρι της ελληνικής showbiz πραγματοποίησε baby shower λίγο πριν υποδεχθεί στη ζωή το αγοράκι του!


Ζευγάρι της ελληνικής showbiz πραγματοποίησε baby shower λίγο πριν υποδεχθεί στη ζωή το αγοράκι του!

Δείτε την υπέροχη διακόσμηση!

Τις πιο ευτυχισμένες ημέρες στην κοινή τους ζωή βιώνει αυτό το διάστημα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz, καθώς σε μερικές εβδομάδες θα έχουν στη ζωή τους τον δεύτερο καρπό του έρωτά τους, το αγοράκι τους.

Ο λόγος για τον Παναγιώτη Ταχτσίδη και τη σύζυγό του, Ζέτα Θεοδωροπούλου, οι οποίοι πραγματοποίησαν baby shower για το αγοράκι που περιμένουν να υποδεχθούν στη ζωή και αξίζει να σημειωθεί, πως όλη τη διοργάνωση ανέλαβε η κουμπάρα του ζευγαριού θέλοντας να το κάνει έκπληξη στη μέλλουσα μανούλα.

Διαβάστε επίσης: Η Ζέτα Θεοδωροπούλου ποζάρει με μπικίνι στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της!

Η ίδια, ανήρτησε κάποια όμορφα στιγμιότυπα μέσα από τα social media, γράφοντας στη λεζάντα που συνόδευσε τις εικόνες: “Εχθές Σάββατο, γυρνάμε από οικογενειακή βόλτα ως συνήθως και βάζω το κλειδί στην πόρτα και η απίθανη κουμπαρούλα μου, σε συνεννόηση με τον αντρούλη μου, μου είχαν έκπληξη πάρτι baby shower… Πολλοί καλοί φίλοι, οι κουμπάροι μας, γονείς Κ αδέρφια συναίνεσαν σε αυτήν την έκπληξη και τους ευχαριστώ όλους ξεχωριστά Κ γενικά .. Ένα μικρό δείγμα από το χθεσινό μας πάρτι για τον ερχομό του γιού μας, με σούπερ νονούς… Σας ευχαριστώ όλους”. 

Tags ζετα θεοδωροπουλου, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΑΧΤΣΙΔΗΣ, baby shower, μωρο, αγόρι, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6052 s (230 Queries.) // Parse time: 0.3622 s // Total time: 2.9674 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X