Το "Μουσείο Βαλίτσας" της εταιρείας Costas Theodorou Ltd ανοίγει τις πόρτες του


Το "Μουσείο Βαλίτσας" της εταιρείας Costas Theodorou Ltd ανοίγει τις πόρτες του

Δείτε τις εικόνες

Η εταιρεία Costas Theodorou Ltd με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 75 χρόνων, υπερήφανα παρουσίασε το "Μουσείο Βαλίτσας", ένα μοναδικό χώρο ιστορικής αναδρομής στη βαλίτσα και την εταιρεία.

Τα επίσημα εγκαίνια του "Μουσείου Βαλίτσας" πραγματοποιήθηκαν εχθές, Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018, στις 19:00 και τελέστηκαν από τον έντιμο Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων, κο Δημήτρη Συλλούρη.

Στο "Μουσείο Βαλίτσας",  το κυπριακό κοινό θα έχει την ευκαιρία να ταξιδέψει πίσω στην ιστορία της βαλίτσας και της πρωτοπόρου στον τομέα εταιρείας Costas Theodorou. Στη συλλογή του "Μουσείου Βαλίτσας" συμπεριλαμβάνονται πολλά σπάνια εκθέματα: από παμπάλαιες αλλά άθικτες βαλίτσες, ταξιδιωτικά είδη, παλιά μηχανήματα, εργαλεία μέχρι φωτογραφίες μιας Κύπρου που δεν υπάρχει πια.  Η εξέλιξη της βαλίτσας και της εταιρείας παρουσιάζονται παράλληλα με τα καθοριστικά γεγονότα που σημάδεψαν τη χώρα και τη βιομηχανία της κατά τα τελευταία 75 χρόνια.

Οι πόρτες του "Μουσείου Βαλίτσας" θα ανοίξουν για το κοινό με μια μεγάλη γιορτή αύριο, Σάββατο 16 Ιουνίου, 11.00-13.00 ενώ το Μουσείο θα παραμείνει ανοικτό καθ’ όλη την ημέρα, 9.00-20.00.  Παράλληλα, την ίδια ημέρα, το κοινό θα μπορεί να επωφεληθεί μοναδικών προσφορών σε ξεχωριστά μοντέλα βαλίτσας και όχι μόνο.

Το "Μουσείο Βαλίτσας" θα παραμένει ανοικτό κάθε Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή 9.00-20.00, κάθε Τετάρτη 9.00-19.00, κάθε Σάββατο 9.00-18.00 ενώ κάθε Κυριακή θα παραμένει κλειστό.

To "Μουσείο Βαλίτσας"  βρίσκεται στο Εμπορικό Κέντρο Κώστας Θεοδώρου, Περικλέους 102, στο Στρόβολο.
 

Tags costas theodorou, μουσειο βαλιτσας


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2892 s (230 Queries.) // Parse time: 0.3643 s // Total time: 2.6535 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X