Αποκάλυψη βόμβα! Παντρεύονται Αλέξανδρος Λυκουρέζος – Νατάσα Καλογρίδη!


Αποκάλυψη βόμβα! Παντρεύονται Αλέξανδρος Λυκουρέζος – Νατάσα Καλογρίδη!

Την αποκάλυψη την έκανε ο κουμπάρος - Τι λέει η ίδια;

Ο έρωτας του ζευγαριού δεν μπορεί να κρυφτεί. Τους βλέπουμε συνεχώς μαζί να βγαίνουν και να διασκεδάζουν. Σαν απάντηση στα δημοσιεύματα που τους θέλουν να παντρεύονται, η κόρη του Αλέξανδρου Λυκουρέζου αναφέρει: “Δεν ισχύει το δημοσίευμα ότι παντρεύεται ο πατέρας μου. Η Νατάσα είναι καλό παιδί, είναι εκκεντρική, είναι έξυπνη. Το πιο σημαντικό είναι να μπορείς να συντονιστείς με κάποιον”.

Ωστόσο όπως αναφέρει το youweeklygr, ο Νίκος Κοκλώνης και όπως όλα δείχνουν κουμπάρος του ζευγαριού έχει αντίθετη άποψη.

Διαβάστε επίσης: Αλέξανδρος Λυκουρέζος - Νατάσα Καλογρίδη: Δείτε τα παθιασμένα φιλιά τους στο στόμα [βίντεο]

Ο γνωστός παρουσιαστής αναρτώντας ένα βίντεο στο  instastories, όχι μόνο επιβεβαίωσε ότι ο γάμος θα γίνει, αλλά αποκάλυψε ότι ο ίδιος θα είναι ο κουμπάρος!

Χαρακτηριστικά ανέφερε: “Λοιπόν, θέλω να σας πω ένα μυστικό. Δεν με αφήνουν, αλλά εγώ θα σας το πω. Δεν κρατιέμαι. Γάμος θα γίνει και ο κουμπάρος θα είμαι εγώ! Πού; Συντονιστείτε για να δείτε…”.

Σε δηλώσεις της η ηθοποιός απάντησε και στο αν αληθεύουν τα δημοσιεύματα που τη θέλουν να παντρεύεται με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο.

Η Νατάσα Καλογρίδη δεν έδωσε ξεκάθαρη απάντηση αλλά ανέφερε χαρακτηριστικά: “Δεν έχω να κάνω καμία δήλωση για το αν παντρεύομαι τον Σεπτέμβρη. Το μόνο που έχω να πω είναι ότι είμαι πολύ καλά”.

Tags Νατασα Καλογρίδη, αλεξανδρος λικουρεζος, νικος κοκλωνης, celebrities, gossip, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2716 s (227 Queries.) // Parse time: 0.4265 s // Total time: 2.6981 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X