Πακέτα διακοπών από την Cobalt Air


Πακέτα διακοπών από την Cobalt Air

Προνομιακές τιμές πτήσεων και ξενοδοχείων σε μια ιστοσελίδα

Ολοκληρωμένα πακέτα διακοπών προσφέρει στο επιβατικό κοινό η Cobalt Air. Η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία της Κύπρου, εγκαινιάζει τη νέα της ιστοσελίδα www.cobaltholidays.com η οποία περιλαμβάνει πακέτα διακοπών με πτήσεις και ξενοδοχεία σε όλους τους προορισμούς της.

Με το καλοκαίρι να έχει μπει για τα καλά, η Cobalt Air μέσω της ιστοσελίδας Cobalt Holidays δίνει τη δυνατότητα στον κόσμο να κλείσει το ταξίδι του αλλά και τον τόπο διαμονής του σε μια προνομιακή τιμή χωρίς προκαταβολή. Η εταιρεία προσφέρει απίστευτες προσφορές διακοπών σε όλα τα δρομολόγια της, με στόχο να γλιτώσει το επιβατικό κοινό από τον απαιτούμενο χρόνο που θα χρειαστεί για να ψάξει ξενοδοχεία και τιμές.

Η Cobalt Air έψαξε και έκλεισε για εσάς τις καλύτερες προσφορές για τον επόμενο προορισμό σας. Το μόνο που έχετε εσείς να κάνετε είναι να επισκεφθείτε τη νέα ιστοσελίδα www.cobaltholidays.com και να εξερευνήσετε τις προσφορές που υπάρχουν σε πτήσεις και ξενοδοχεία (από ξενώνες μέχρι και πεντάστερα ξενοδοχεία) για το ταξίδι που σχεδιάζετε.

Η Cobalt Holidays διαθέτει εκπληκτικές προσφορές πακέτων και για όσους ψηφίζουν Κύπρο το φετινό καλοκαίρι με πληθώρα επιλογών σε όλες τις επαρχίες της.

Είτε είστε μια μεγάλη οικογένεια που επιθυμείτε ήσυχες και οικονομικές διακοπές, είτε είστε ζευγάρι που επιθυμεί κοντινές ή μακρινές αποδράσεις, η Cobalt Holidays θα ικανοποιήσει τις ανάγκες σας για αξέχαστες διακοπές.

Η Cobalt Air μέσα σε 2 μόλις χρόνια παρουσίας στον τομέα των αερομεταφορών κατάφερε να ξεπεράσει τις προσδοκίες του επιβατικού κοινού και να εξελίσσεται συνεχώς μέσω των καινοτόμων υπηρεσιών που προσφέρει. Πρόσφατα, ανακοίνωσε τη συμφωνία στρατηγικής συνεργασίας που σύναψε με μια από τις σημαντικότερες αεροπορικές εταιρείες των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, την Etihad Airways με στόχο να διασυνδέσει την Κύπρο με διάφορους προορισμούς της Μέσης και Ευρύτερης Ανατολής.

Ο Φιλόκυπρος Ρουσουνίδης, Διευθυντής Εταιρικών Υποθέσεων της Cobalt Air, σχολίασε σχετικά:

Είναι με μεγάλη χαρά που εγκαινιάζουμε τη νέα μας ιστοσελίδα Cobalt Holidays με στόχο να προσφέρουμε στο επιβατικό κοινό ολοκληρωμένα πακέτα διακοπών. Θέλοντας να ικανοποιήσουμε τις απαιτήσεις του επιβατικού μας κοινού, προσφέρουμε πακέτα διακοπών σε όλους τους προορισμούς μας σε μια προνομιακή τιμή σε συνδυασμό με ένα ευρύ φάσμα επιλογών. Η Κύπρος, που είναι η βάση της εταιρείας μας, αποτελεί ελκυστικό προορισμό για τους τουρίστες ολόχρονα και οφείλουμε πάντοτε να επενδύουμε πάνω σε αυτό και να αναβαθμίζουμε το τουριστικό μας προϊόν σε συνεργασία με τους τουριστικούς φορείς της Κύπρου οι οποίοι μας στήριξαν από την πρώτη μέρα που δραστηριοποιηθήκαμε στον τομέα.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τους:

Philokypros Roussounides, Director of Corporate Affairs
Tel: +357 99 53 93 53
Email: roussounides@cobalt.aero

Paul Simmons, Chief Commercial Officer
Tel: +357 97 705506
Email:paul.simmons@cobalt.aero

David Lee, Head of Marketing 
Tel: +357 97 705520
Email: david.lee@cobalt.aero


Η Cobalt Air πιστοποιήθηκε πρόσφατα ως η μοναδική Κυπριακή αεροπορική εταιρία μέλος της Διεθνούς Ένωσης Αεροπορικών Μεταφορών (IATA) και κατέχει επίσης την παγκόσμια αναγνώριση επιχειρησιακής ασφάλειας IOSA. Η εταιρεία αναγνωρίστηκε παγκοσμίως ως η καλύτερη νεοφυής αεροπορική εταιρεία της χρονιάς 2017 καθώς έχει βραβευτεί από την παγκόσμια Ερευνητική Εταιρεία Αεροπορικών Εταιρειών CAPA για τη γρήγορη επέκταση και τις καινοτόμες υπηρεσίες της.

Η Cobalt Air εξυπηρετεί σήμερα 21 προορισμούς και 12 διαφορετικές χώρες.

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

Κύπρος: Λάρνακα και Πάφος

Ελλάδα: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Χανιά και Μύκονος

Ηνωμένο Βασίλειο: Λονδίνο Χίθροου, Γκάτγουικ, Στάνστετ, Μάντσεστερ

Ιρλανδία: Δουβλίνο

Ελβετία: Ζυρίχη και Γενεύη

Δανία: Κοπεγχάγη

Γαλλία: Παρίσι CDG

Ισπανία: Μαδρίτη

Γερμανία: Φρανκφούρτη, Ντίσελντορφ

Ρωσία: Μόσχα

Ισραήλ: Τελ- Αβίβ

Λίβανος: Βηρυτός

Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα: Αμπου Ντάμπι

Tags cobalt, πακετα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.7622 s (253 Queries.) // Parse time: 0.3285 s // Total time: 2.0907 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X