Διαγωνισμός! Το ilovestylecom σας κάνει δώρο ένα Beauty Box για τους 10.000 followers στο instagram!


Διαγωνισμός! Το ilovestylecom σας κάνει δώρο ένα Beauty Box για τους 10.000 followers στο instagram!

Όλες οι λεπτομέρειες

Το ilovestylecom γιορτάζει μαζί σας τους 10.000 followers στο instagram με ένα υπέροχο δώρο. Μία τυχερή από εσάς θα κερδίσει ένα beauty box με διάφορα προϊόντα ιδανικά για την κάθε γυναίκα!

Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό πρέπει να βρείτε το λογαριασμό του ilovestyle στο instagram, να τον ακολουθήσετε και έπειτα να κάνετε σε σχόλιο ένα φίλο σας tag!

Ο διαγωνισμός ισχύει μέχρι τις 22 Ιουνίου.

Δείτε πιο κάτω αναλυτικά τα δώρα αξίας 240 ευρώ που περιέχονται στο beauty box:

1. Μία αντηλιακή κρέμα προσώπου matte για μικτές/λιπαρές επιδερμίδες, ενισχυμένη με έλαιο από κόκκινο σταφύλι, με δράση κατά των πανάδων.

2. Ένα γαλάκτωμα after sun σώματος από την Korres, ενισχυμένο με έλαιο από κόκκινο σταφύλι, το οποίο είναι ιδανικό μετά την έκθεση στον ήλιο και έχει συσφικτικές ιδιότητες.

3. Ένα ρολόι Swatch από τη συλλογή “The X-Vibe”.

4. Η καινούργια φόρμουλα της Clarins, “Body Fit”, που βοηθά στη μείωση της κυτταρίτιδας.

5. Το καθαριστικό προσώπου Nuxe Gelée Exfoliante Douce, ειδικό για απολέπιση.

6. Το λάδι NUXE Huile Prodigeuse® Collector Edition 2018, το οποίο περιποιείται με πολύ απαλό και φυσικό τρόπο το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά σας.

Διαβάστε πιο κάτω τους όρους και τις προϋποθέσεις:

1. Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό του ilovestyle.com θα συμμετάσχουν σε κλήρωση που θα γίνει στα γραφεία του πόρταλ στον Εκδοτικό Οίκο Δία, στην Λεωφόρο Άντη Χατζηκωστή και γωνία Λεωφόρου Αρχαγγέλου 31, 2057 Στρόβολος, Λευκωσία.

2. Οι συμμετέχοντες, θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν μετά από κλήρωση ένα Beauty Box με τα εξής προϊόντα περιποίησης και ομορφιάς (σύνολο 6 προϊόντα):

• Clarins Body Fit

• Korres after sun & Αντιηλιακή κρέμα προσώπου

• Nuxe Huile Prodigieuse oil & Face scrub

• Ρολόι swatch (SUOB402)

Για τον τυχερό/ή, θα αναδειχθεί και αναπληρωματικός.

3. Τα δώρα των νικητών είναι προσωπικά και αμεταβίβαστα και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή άλλα δώρα.

4. Νόμιμοι φόροι επί των δώρων καθώς και οποιαδήποτε άλλη δαπάνη απαιτείται για τη λήψη των δώρων, βαρύνουν τους τυχερούς.

5. Το ilovestyle.com ή/και οι διοργανωτές, ουδεμία ευθύνη φέρουν για οποιοδήποτε πραγματικό ή νομικό ελάττωμα τυχόν παρουσιάσουν τα δώρα (συμπεριλαμβανομένης της αναβολή της ημερομηνίας της εκδήλωσης), καθώς και για οποιαδήποτε βλάβη τυχόν προκληθεί στους τυχερούς από τη χρήση των δώρων.

6. Το όνομα του τυχερού θα δημοσιευτεί στο Instagram του πόρταλ στις 25 Ιουνίου 2018.

7. Για την παραλαβή των δώρων οι τυχεροί θα πρέπει να προσέλθουν μέχρι 2 Ιουλίου 2018, στα γραφεία του Εκδοτικού Οίκου Δία και μετά από επίδειξη της ταυτότητάς τους, να πάρουν βεβαίωση περί της νίκης τους. Τυχεροί του διαγωνισμού που βραδύνουν και/ή δεν προσέρχονται μέχρι την προκαθορισμένη ημερομηνία στα γραφεία του Εκδοτικού Οίκου Δία για να παραλάβουν βεβαίωση περί της νίκης τους και/ή το δώρο τους, τότε αυτομάτως και χωρίς άλλη προειδοποίηση θα διαγράφονται από τη λίστα των τυχερών και το δώρο τους θα περιέρχεται στον αντίστοιχα αναπληρωματικό τυχερό.

8. Η συμμετοχή κάθε αναγνώστη στο διαγωνισμό και η γνωστοποίηση των στοιχείων του στο πόρταλ και/ή διοργανωτές αποτελεί ρητή συγκατάθεσή του για τη συλλογή και επεξεργασία των στοιχείων του από το πόρταλ και/ή τους διοργανωτές. Η συλλογή και επεξεργασία των δεδομένων θα περιορίζεται για τους σκοπούς της διεξαγωγής του διαγωνισμού και θα είναι σύμφωνη με την κυπριακή νομοθεσία και τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό για την προστασία των δεδομένων 2016/679.

9. Το πόρταλ και/ή διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα να ανακαλέσουν το διαγωνισμό, να τροποποιήσουν τους όρους του και να συντομεύσουν ή να παρατείνουν τη διάρκεια του με ανακοίνωση που θα δημοσιευθεί στην σελίδα του περιοδικού στο Facebook.

10. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να γνωρίζουν τους όρους και την προκήρυξη του διαγωνισμού και να τους αποδέχονται ανεπιφύλακτα. Με τη συμμετοχή στο διαγωνισμό οι συμμετέχοντες αποδέχονται ότι το πόρταλ θα επικοινωνήσει μαζί τους για την παραλαβή του Beauty Box.

11. Ο διαγωνισμός αρχίζει στις 15/06/2018, 12:00, και τελειώνει στις 22/06/2018, 23:59.

Tags beauty box, διαγωνισμος, instagram


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6367 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3508 s // Total time: 2.9875 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X