Το νέο Tommy Hilfiger “Whatsyourdrive” επεισόδιο αποκαλύπτει τη στάση ζωής του Lewis Hamilton: Never give up


Το νέο Tommy Hilfiger “Whatsyourdrive” επεισόδιο αποκαλύπτει τη στάση ζωής του Lewis Hamilton: Never give up

Διαβάστε αναλυτικά

Το Tommy Hilfiger γκρουπ , ανακοινώνει το 2ο επεισόδιο με τίτλο Never Give Up του ντοκιμαντέρ #WhatsYourDrive, το οποίο αποκαλύπτει σταδιακά τον άνθρωπο που βρίσκεται πίσω από τον θρυλικό Βρετανό οδηγό αγώνων ταχύτητας Lewis Hamilton, ο οποίος είναι ο global brand ambassador των ανδρικών συλλογών TOMMY HILFIGER. Το νέο αυτό επεισόδιο ρίχνει φως στο πάθος του Hamilton για νέες εμπειρίες, στην επιθυμία του να συναντά νέους ανθρώπους που τον εμπνέουν και τον βοηθούν να ανακαλύψει ποιος είναι, εκτός Φόρμουλας 1. Ο Lewis Hamilton μοιράστηκε το νέο επεισόδιο με τους fan του στις 29 Μαΐου μέσω των επίσημων λογαριασμών του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως το YouTube, το Instagram και το Facebook, όπου συνδέεται με περισσότερους από 18 εκατομμύρια οπαδούς.

Από την αγάπη του Lewis Hamilton για τη μουσική και τη μόδα, τις αξίες που τον καθοδηγούν καθημερινά, μέχρι τις προσπάθειές του να ενθαρρύνει τις νεότερες γενιές να ακολουθούν αδιάλειπτα τα όνειρά τους, η σειρά #WhatsYourDrive αποτυπώνει την απίστευτη θέληση, του να πετύχεις σε όλες τις πτυχές της ζωής σου, εμπνέοντας την επόμενη γενιά fans της TOMMY HILFIGER. Νέα επεισόδια θα ακολουθήσουν με βάση το πρόγραμμα αγώνων της Formula 1.

Η μίνι-σειρά ντοκιμαντέρ είναι διαθέσιμη και σε μια αφιερωμένη paddock σελίδα στο tommy.com, μια δυναμική one-stop πλατφόρμα που γιορτάζει τη συνεργασία του Lewis Hamilton με το brand ως παγκόσμιος πρεσβευτής και την στρατηγική συνεργασία της Tommy Hilfiger με την επί 4 φορές παγκόσμια πρωταθλήτρια της Formula One AMG Petronas Motorsport, συγκεντρώνοντας τις τελευταίες φωτογραφίες από την καμπάνια, βίντεο αλλά και collection looks.

Οι φίλοι και οι fan του brand καλούνται να συμμετάσχουν στη συζήτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τη χρήση του WhatsYourDrive, καθώς και των TommyHilfiger και LewisHamilton.

Δείτε το 2ο επεισόδιο του #WhatsYourDrive.

Tags μόδα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2928 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2036 s // Total time: 2.4965 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X