Το Gliss παρουσιάζει το φιλανθρωπικό fashion show "Οκτώ με ένα σκοπό"


Το Gliss παρουσιάζει το φιλανθρωπικό fashion show "Οκτώ με ένα σκοπό"

Στις 13 Ιουνίου 2018 και ώρα 20:00 στο ανοιχτό Αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Λευκωσίας

Οι σειρές περιποίησης μαλλιών Gliss ενώνουν φέτος τις δυνάμεις τους με οκτώ σχεδιαστές μόδας και παρουσιάζουν το φιλανθρωπικό fashion show "Οκτώ με ένα σκοπό", το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 13 Ιουνίου 2018 και ώρα 20:00 στο ανοιχτό Αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Λευκωσίας.

Το φιλανθρωπικό fashion show διοργανώνει το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας Δήμου Έγκωμης και τελεί υπό την αιγίδα της Πρώτης Κυρίας, Άντρης Αναστασιάδη. Για δεύτερη συνεχή χρονιά στόχος είναι η έμπρακτη στήριξη του Καραϊσκάκειου Ίδρυματος για ένα κόσμο χωρίς λευχαιμία και του Hope For Children CRC Policy Center για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των παιδιών. Το show θα προσφέρει ένα πλούσιο θέαμα και το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει τις εντυπωσιακές δημιουργίες των σχεδιαστών Calia Monoyiou, Complice Stalo Theodorou, G. Englezos, Constantinos Vasiliades, ChrisK, Marios Gregoriades Jewellery, Tryfonas Modestou και Totsi by Tota Patsalidou Στην εκδήλωση συμμετέχει και η Mindy by Iliana.Την παρουσίαση αναλαμβάνουν οι Ανδρέας Φαλάς και Μαρία Ονησιφόρου.

Η Θεώνη Πηλαβάκη, Senior Brand Manager Beauty Care, της GPM Henkel Ltd, δήλωσε σχετικά: "Για ακόμα μια χρονιά, η GPM Henkel στηρίζει το φιλανθρωπικό fashion show "Οκτώ με ένα σκοπό", φέτος με το Gliss, στα πλαίσια των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Schwarzkopf, που γιορτάζει 120 χρόνια καινοτομίας και τεχνογνωσίας. Στόχος μας, είναι να συμβάλουμε και εμείς με το δικό μας τρόπο στην υλοποίηση της αποστολής των ιδρυμάτων όπως το Καραϊσκάκειο και το Hope For Children CRC Policy Center, τα οποία επιτελούν αξιέπαινο έργο".

Μεγάλοι Χορηγοί – ImpacTech, RenCon, New Life Health Balance, Kronenbourg 1664 Blanc,  Lemon Park, University of Nicosia & New Code Events & Modeling
Χορηγοί – Ids Interior Services, AHK, Starbucks, Royal Crown Insurance, Primetel, Prive Hair Studio, Πρεσβεία της Ινδίας.
Υποστηρικτές: Zevra cosmetics, One Digital, Ταξίδι στην Εκπαίδευση ,OJO Sunglasses, Mork Skopy, Marlen Efstathiou Photography, Media Studios & Rots.

Τα εισιτήρια πωλούνται στην τιμή των €15 και είναι διαθέσιμα στα εξής σημεία: Δήμος Έγκωμης 22453800/22453895, Καραϊσκάκειο Ίδρυμα 22772700 και  Hope For Children CRC Policy Center 22103234.

Tags Gliss, fashion show, οκτω με ενα σκοπο, μόδα, εκδηλωση, go out


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2389 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3752 s // Total time: 2.6141 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X