Ήβη Κυπριανού – Αλέξης Ζαχαρίου: Βάπτισαν το γιο τους με όλη την κοσμική ζωή του νησιού στο πλευρό τους! [εικόνες & βίντεο]


Ήβη Κυπριανού – Αλέξης Ζαχαρίου: Βάπτισαν το γιο τους με όλη την κοσμική ζωή του νησιού στο πλευρό τους! [εικόνες & βίντεο]

Οι λεπτομέρειες από τη διακόσμηση και οι λαμπεροί καλεσμένοι!

Το Σάββατο, 9 Ιουνίου, πραγματοποιήθηκε η βάπτιση του γιου της Ήβης Κυπριανού και του Αλέξη Ζαχαρίου. Και το όνομα αυτού Κωνσταντίνος Αλέξιος.

Το μυστήριο της βάπτισης έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου ενώ το βράδυ ακολούθησε δεξίωση, στην εξοχική κατοικία της οικογένειας στο Μενεού, στη Λάρνακα.

Νονοί του νεοφώτιστου ήταν ο αδερφό της Ήβης, Κυπριανός Κυπριανού και η κολλητή της φίλης, Άννα Μαρία Βασιλειάδου. Ο χώρος είχε στολιστεί με πολύχρωμα, μικρά αερόστατα, τα οποία αποτελούσαν και το θέμα της βάπτισης.

Αρκετοί ήταν οι εκπρόσωποι της κυπριακής showbiz που έδωσαν το παρών τους, μεταξύ αυτών, η Ramona Filip, η Χριστίνα Πελαγία, η Anna Homenko και βεβαίως δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν η Νόνη και η Σόλια Κυπριανού. Δείτε πιο κάτω όμορφα στιγμιότυπα που συγκεντρώσαμε μέσα από τα social media:

Η ομάδα του ilovestyle εύχεται στο ζευγάρι να τους ζήσει ο νεοφώτιστος!

Tags ηβη Κυπριανού, Αλέξης Ζαχαρίου, βαπτιση, γιος, κωνσταντινος αλεξιος, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8210 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2670 s // Total time: 3.0879 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X