Η Χριστίνα Μπόμπα αποκαλύπτει λεπτομέρειες για το πώς θα είναι το νυφικό της!


Η Χριστίνα Μπόμπα αποκαλύπτει λεπτομέρειες για το πώς θα είναι το νυφικό της!

Σύντομα θα ντυθεί νυφούλα!

Την 1η Σεπτεμβρίου ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, στη Σίφνο και η ίδια σε συνέντευξη που παραχώρησε στο κυπριακό site madamelefocom, έκανε αποκαλύψεις για το γάμο και το νυφικό που θα φορέσει.

“Το μόνο που έχω σκεφτεί είναι πως θέλω λίγες ημέρες πριν το γάμο να πάω στη Σίφνο να κάνω τα μπάνια μου, να μαυρίσω, να χαλαρώσω και να εναρμονιστώ με το νησί. Εξάλλου, παντρεύομαι σε νησί, εξορισμού είναι όλα πιο χαλαρά, τα ρούχα, το μακιγιάζ, τα μαλλιά… Δεν νιώθω μέσα μου την ανάγκη να εντυπωσιάσω με κάτι διαφορετικό εκείνη την ημέρα. Λόγω της δουλειάς μου, έχω κάνει όλα τα στυλ, το μόνο που θέλω είναι να είμαι ο εαυτός μου και να το απολαύσω. Είμαι από τις πολύ χαλαρές νύφες”, είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης: Όλα έτοιμα για τον γάμο Τανιμανίδη – Μπόμπα! Η κουμπάρα, Μαρίνα Βερνίκου αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες [βίντεο]

Κατόπιν, συμπλήρωσε λέγοντας: “Το νυφικό θα έχει την υπογραφή της Σήλιας Κριθαριώτη.  Το νυφικό μου θα είναι αέρινο, χαλαρό, boho, πλήρως εναρμονισμένο με το νησί. Έχω καταλήξει και στο look μου, αλλά δε θα αποκαλύψω τίποτα, γιατί θα διαβάσει τη συνέντευξη και ο Σάκης και δε θέλω να ξέρει”.

Tags χριστίνα μπομπά, Νυφικο, Γαμος, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1103 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3485 s // Total time: 2.4589 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X