Δώρος Παναγίδης: Γιατί προκάλεσε την Ιωάννα Λαμπροπούλου;


Δώρος Παναγίδης: Γιατί προκάλεσε την Ιωάννα Λαμπροπούλου;

Δείτε το βίντεο…

Ο αγαπημένος Δώρος Παναγίδης, ο οποίος έγινε γνωστός από την συμμετοχή του στο "Power of Love" θα συμμετάσχει στο "Telethon - Παραδοσιακή αγκαλιά", και στο πλαίσιο της εκπομπής προκάλεσε την Ιωάννα Λαμπροπούλου να διαγωνισθούν στα τσιαττιστά!

Διαβάστε επίσης: Ο Δώρος και η Αθηνά επέστρεψαν στο σπίτι του "Power of Love" μετά από μία εβδομάδα! [βίντεο]

Φέτος, η μεγάλη γιορτή του Telethon θα γίνει στο πλαίσιο της "Παραδοσιακής βραδιάς", με τον τίτλο "Telethon - Παραδοσιακή Αγκαλιά", το ραντεβού θα δοθεί το Σάββατο 9 Ιουνίου στις 21:15, με παρουσιαστές την Άντρη Καραντώνη και τον  Ανδρέα Δημητρόπουλο, ενώ θα παραστεί και ο Λουκάς Φουρλάς.

Διαβάστε επίσης: Telethon 2018: Όλα όσα έγιναν στην δημοσιογραφική διάσκεψη

Μαζί τους εξαιρετικοί καλεσμένοι, όπως, Χρύσανθος Τσουρούλλης, Μαρία Ιωάννου, Μάριος Πρίαμος, Χριστόδουλος Μαρτάς, Ιωάννα Λαμπροπούλου, Φανή Σωκράτους κ.ά.

Εκτός από τον Δώρο Παναγίδη, στο instagram είδαμε και τον Χρύσανθο Τσουρούλλη ο οποίος προκάλεσε την Μαρία Ιωάννου ενώ μέσα από τα social media τις επόμενες μέρες θα δούμε κι άλλες προκλήσεις που δεν θα περιμένετε. Εμείς είμαστε εδώ να σε ενημερώνουμε συνεχώς!

A post shared by tsouroullis (@tsouroullis) on

 

Tags telethon - παραδοσιακη αγκαλια, δωρος παναγίδης, ιωαννα λαμπροπουλου, χρύσανθος τσουρούλλης, μαρια ιωαννου, διασημοι, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4749 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2345 s // Total time: 2.7094 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X