Επιτρέψτε στο δέρμα σας να απολαύσει τα οφέλη του ήλιου με την σειρά Dior Bronze


Επιτρέψτε στο δέρμα σας να απολαύσει τα οφέλη του ήλιου με την σειρά Dior Bronze

Eνισχύει το δέρμα με δροσερές και αισθητηριακές συνθέσεις για αποτελεσματική προστασία και υπέροχη, φυσική λάμψη που διαρκεί

Κρατώντας μόνο τα οφέλη του ήλιου για το δέρμα σας, η σειρά Dior Bronze ανανεώνει τα προϊόντα για την προστασία του δέρματος, καθώς και για μετά την έκθεση στον ήλιο. Περισσότερο από μια απλή φροντίδα για τον ήλιο, ενισχύει το δέρμα με δροσερές και αισθητηριακές συνθέσεις για αποτελεσματική προστασία και υπέροχη, φυσική λάμψη που διαρκεί.

ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΤΡΟΠΟΣ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ

Το νέο προστατευτικό γαλάκτωμα Dior Bronze Beautifying Protective Milky Mist Sublime Glow SPF30 και το νέο προστατευτικό λάδι Dior Bronze Beautifying Protective Oil In Mist SPF15 προσφέρουν στο δέρμα έντονη προστασία και άμεση ομορφιά για λεία και ομοιόμορφη λάμψη. Τα νέου τύπου σπρέι επιτρέπουν τη συνεχόμενη εφαρμογή 360° μοιρών. Αυτά τα δύο προϊόντα αντηλιακής φροντίδας κάνουν εύκολη και απολαυστική την ομοιόμορφη εφαρμογή σε όλες τις ζώνες, που απαιτούν προστασία.

Με συνδυασμό φίλτρων ευρέως φάσματος  UVA και UVB και ενός αντιοξειδωτικού, τα δύο προϊόντα σε σπρέι  βοηθούν στην προστασία του δέρματος από την γήρανση που επιφέρει το φως, και από τις ελεύθερες ρίζες. Επίσης έχουν σχεδιαστεί να είναι αδιάβροχα. Οι έντονα δροσερές και αισθητηριακές υφές τους ενισχύουν το δέρμα. Η ελαφριά, μεταξένια, μη λιπαρή υφή του ελαίου στο σπρέι και η ανάλαφρη, ρευστή υφή ενός γαλακτώματος mist αγκαλιάζουν άμεσα το δέρμα με ένα λαμπερό πέπλο προστασίας για δροσερή αίσθηση και ανεπαίσθητο, διακριτικό αποτέλεσμα. Το τέλειο μαύρισμα που χαρίζει το σύμπλεγμα Tan Beautifier ** προσφέρει στο δέρμα ένα πανέμορφο μαύρισμα που διαρκεί και εντείνεται καθημερινά.

ΕΝΑ ΒΑΣΙΚΟ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΡΑΫΝΣΗ ΚΑΙ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ

Η σειρά Dior Bronze παρουσιάζει το νέο, εξαιρετικά δροσερό Monoï Balm: αυτό το after sun καταπραΰνει και ενυδατώνει το δέρμα, παρατείνοντας την ένταση του μαυρίσματος μέχρι και έναν μήνα από την τελευταία ημέρα ηλιοθεραπείας. Η απίστευτα δροσερή, ελαφριά, ρευστή υφή του, γίνεται ένα με το δέρμα, αναζωογονεί και ενυδατώνει, εξουδετερώνοντας την ξηρότητα του ήλιου και παρέχοντας ενυδατωμένο, απαλότερο δέρμα. Η σύνθεσή του περιέχει εκχύλισμα Monoï, αγκαλιάζει το δέρμα με το διακριτικό άρωμα των Πολυνησιακών λουλουδιών, για ένα εθιστικό, ηλιόλουστο, αισθησιακό ταξίδι.

Εμπλουτισμένο με ένα σύμπλεγμα συστατικών που παρατείνει το μαύρισμα, το νέο Monoï Balm βοηθάει στη διατήρηση και παράταση του μαυρίσματος, μέχρι και έναν μήνα από την τελευταία σας ηλιοθεραπεία. Το δέρμα τυλίγεται με ένα διακριτικό, λεπτό, φωτεινό και μαργαριταρένιο πέπλο και επωφελείται μόνο από τα οφέλη του ήλιου για ένα ακτινοβόλο, χρυσό μαύρισμα.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΓΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΜΑΥΡΙΣΜΕΝΟ ΔΕΡΜΑ

Beautifying Protective Milky Mist Sublime Glow SPF 30 και Beautifying Protective Oil In Mist Sublime Glow SPF 15: Ψεκάστε γενναιόδωρα πριν την έκθεση στον ήλιο, και ανανεώνετε με συχνές επαναλήψεις, ειδικά μετά το κολύμπι. Μην ψεκάζετε απευθείας στο πρόσωπο: απλώστε πρώτα στα χέρια και αποφύγετε την περιοχή των ματιών.

Ultra Fresh Monoï Balm: Απλώστε αρκετή ποσότητα στο πρόσωπο και στο σώμα μετά την έκθεση στον ήλιο. Για να παρατείνετε το μαύρισμα σας, συνεχίστε να χρησιμοποιείτε το προϊόν και μετά την τελευταία έκθεση στον ήλιο.

Tags dior, DIOR BRONZE, Ultra Fresh Monoï Balm, Beautifying Protective Milky Mist Sublime Glow SPF 30, Beautifying Protective Oil In Mist Sublime Glow SPF 15, beauty, body, face, Ομορφια, μαύρισμα, προσωπο, Σώμα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3669 s (228 Queries.) // Parse time: 0.4244 s // Total time: 2.7913 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X