Χριστιάνα Αριστοτέλους – Γιώργος Εφραίμ: Ένα χρόνο παντρεμένοι και εμείς θυμόμαστε τα πιο όμορφα στιγμιότυπα του γάμου τους!


Χριστιάνα Αριστοτέλους – Γιώργος Εφραίμ: Ένα χρόνο παντρεμένοι και εμείς θυμόμαστε τα πιο όμορφα στιγμιότυπα του γάμου τους!

Η πρώτη επέτειος γάμου του ζευγαριού!

Πριν από ένα χρόνο ακριβώς, την 1η Ιουνίου του 2017, η Χριστιάνα Αριστοτέλους, είπε το μεγάλο “ναι” στον άντρα της ζωής της, Γιώργο Εφραίμ και έκλεισαν το σημαντικότερο ραντεβού της ζωής τους, στην εκκλησία της Αγίας Νάπας, στη Λεμεσό.

Το ζευγάρι σήμερα, γιορτάζει την πρώτη του επέτειο έγγαμου βίου, έχοντας πλέον στη ζωή τους τον πρώτο καρπό του έρωτά τους, την κορούλα τους Μελίνα, καθώς η παρουσιάστρια στο γάμο τους, διένυε τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Διαβάστε επίσης: Το επίσημο φωτογραφικό άλμπουμ του γάμου Γιώργου Εφραίμ και Χριστιάνας Αριστοτέλους

Η Αριστοτέλους έλαμπε από ευτυχία την ημέρα εκείνη, στο πλάι του εκλεκτού της καρδιάς της, Γιώργου Εφραίμ, ο οποίος την περίμενε στην εκκλησία, αρκετά αγχωμένος, όπως αποκάλυψε αργότερα εκείνη.

Διαβάστε επίσης: Οι επίσημες φωτογραφίες από το παραμυθένιο γαμήλιο party της χρονιάς

Η ομάδα του ilovestylecom συγκέντρωσε τα πιο όμορφα στιγμιότυπα από την ημέρα του γάμου τους και τους ευχόμαστε “Χαρούμενη Επέτειο”:

Tags χριστιανα Αριστοτελους, γιώργος εφραίμ, Γαμος, αριστοτελους εφραιμ γαμος, επετειος, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1783 s (231 Queries.) // Parse time: 0.2461 s // Total time: 2.4244 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X