Ο Tommy Hilfiger ανακοινώνει το WhatsYourDrive ντοκιμαντέρ με τον Παγκόσμιο πρεσβευτή του brand Lewis Hamilton


Ο Tommy Hilfiger ανακοινώνει το WhatsYourDrive ντοκιμαντέρ με τον Παγκόσμιο πρεσβευτή του brand Lewis Hamilton

Διαβάστε αναλυτικά

Η μίνι σειρά ρίχνει φως στις προσωπικές φιλοδοξίες του Lewis Hamilton, στο τι τροφοδοτεί την προσπάθειά του να ξεπεράσει τις προσδοκίες, να σπάσει τα όρια και να αυξήσει την απόδοσή του ώστε να εμπνεύσει τους γύρω του.

ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ, ΟΛΛΑΝΔΙΑ (3 Μαΐου 2018) Το Tommy Hilfiger group, ανακοινώνει την κυκλοφορία της μίνι-σειράς ντοκιμαντέρ #WhatsYourDrive, αποκαλύπτοντας τον άνθρωπο πίσω από τον Βρετανό θρύλο αγώνων ταχύτητας Lewis Hamilton, παγκόσμιο πρεσβευτή των ανδρικών συλλογών TOMMY HILFIGER. Τα νέα επεισόδια θα κυκλοφορήσουν παράλληλα με τους αγώνες της Formula One World Championship® για το 2018, με κάθε επεισόδιο να επικεντρώνεται σε μια διαφορετική όψη της πολύπλευρης προσωπικότητας και της επαγγελματικής ζωής του Lewis Hamilton.

Από την αγάπη του Lewis Hamilton για τη μουσική και τη μόδα, τις αξίες που τον καθοδηγούν καθημερινά, μέχρι τις προσπάθειές του να ενθαρρύνει τις νεότερες γενιές να ακολουθούν αδιάλειπτα τα όνειρά τους, η σειρά #WhatsYourDrive αποτυπώνει την απίστευτη θέληση του να πετύχεις σε όλες τις πτυχές της ζωής σου, εμπνέοντας την επόμενη γενιά fans της TOMMY HILFIGER.

Ο Lewis Hamilton θα αναρτήσει κάθε επεισόδιο του #WhatsYourDrive, συμπεριλαμβανομένου του trailer που κυκλοφόρησε την 1η Μαΐου 2018, στους επίσημους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως το Instagram, το Facebook και το YouTube, όπου συνδέεται με περισσότερους από 18 εκατομμύρια οπαδούς. Η μίνι-σειρά ντοκιμαντέρ θα είναι διαθέσιμη και σε μια αφιερωμένη paddock σελίδα στο tommy.com, μια δυναμική one-stop πλατφόρμα που γιορτάζει τη συνεργασία του Lewis Hamilton με το brand ως παγκόσμιος πρεσβευτής και την στρατηγική συνεργασία της Tommy Hilfiger με την επί 4 φορές παγκόσμια πρωταθλήτρια της Formula One AMG Petronas Motorsport, συγκεντρώνοντας τις τελευταίες φωτογραφίες από την καμπάνια, βίντεο αλλά και collection looks. Οι φίλοι και οι fan του brand καλούνται να συμμετάσχουν στη συζήτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τη χρήση του #WhatsYourDrive, καθώς και των @TommyHilfiger και @LewisHamilton.

Δείτε το trailer του #WhatsYourDrive εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=Jhe4TNuKiyU

 

Tags μόδα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5468 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2207 s // Total time: 2.7675 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X