Νέο ανανεωμένο κατάστημα Υves Rocher στη Σταυρού


Νέο ανανεωμένο κατάστημα Υves Rocher στη Σταυρού

Έτοιμο να υποδεχτεί το κοινό, χαρίζοντάς όλα τα μυστικά ομορφιάς και περιποίησης που προσφέρει η φύση

Η Λευκωσία έχει πλέον αποκτήσει αέρα φυσικής ομορφιάς, αφού το ανανεωμένο κατάστημα Yves Rocher έχει ήδη ανοίξει τις πόρτες του στη λεωφόρο Σταυρού και είναι έτοιμο να υποδεχτεί το κοινό, χαρίζοντάς όλα τα μυστικά ομορφιάς και περιποίησης που προσφέρει η φύση.

Πρόκειται για το δεύτερο κατάστημα Υves Rocher στη Λευκωσία, τα εγκαίνια του οποίου πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 17 Μαΐου, στη λεωφόρο Σταυρού στη Λευκωσία με μουσική και φυσικά πολλές εκπλήξεις. Το κοινό ανακάλυψε τον κόσμο της βοτανικής ομορφιάς και επωφελήθηκε τις φανταστικές προσφορές σε όλες τις κατηγορίες προϊόντων.

Το νέο κατάστημα ακολουθεί τα πρότυπα όλων των υπόλοιπων καταστημάτων της αλυσίδας, με την υπόσχεση να δώσει σε όλους αξέχαστες στιγμές φυσικής ομορφιάς, φροντίδας και περιποίησης, μέσα από αγαπημένες σειρές προϊόντων εμπνευσμένες από τη φύση, όπως μας έχει συνηθίσει άλλωστε τα τελευταία χρόνια σε ολόκληρη την Κύπρο.

Το όραμα της Υves Rocher ξεκίνησε από τη Γαλλία, λειτουργώντας πάντοτε σε αρμονία με το περιβάλλον και τη φύση, ενώ είναι αφιερωμένο στην φυσική ομορφιά. O Όμιλος C.A.Papaellinas, ανέλαβε από το 2013 τη διανομή στην Κύπρο των Νο. 1 καλλυντικών στη Γαλλία, Υves Rocher, με 6 καταστήματα σε όλη την Κύπρο να βρίσκονται σήμερα στη διάθεση του κοινού.


 

Tags Υves Rocher, beauty, Ομορφια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.2114 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2378 s // Total time: 3.4492 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X