"Compressport Atsas Mountain Race powered by XM": 2ος Ετήσιος Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος


"Compressport Atsas Mountain Race powered by XM": 2ος Ετήσιος Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος

Δείτε τις εικόνες

Ο δεύτερος ετήσιος αγώνας ορεινού τρεξίματος "Compressport Atsas Mountain Race powered by XM" διεξήχθη στις 20 Μαΐου με μεγάλη επιτυχία στο γραφικό χωριό Άγιος Θεόδωρος, Σολέας. Επίσημος διοργανωτής της εκδήλωσης ήταν ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Καρκινοπαθών και Φίλων, με τη βοήθεια της κοινότητας Αγίου Θεοδώρου και μιας μικρής ομάδας εθελοντών.

Η μεγάλη αγάπη της οργανωτικής ομάδας για τις υπαίθριες δραστηριότητες και τον αθλητισμό στη φύση ήταν εμφανής για ακόμη μια χρονιά. Ο αγώνας είχε παράλληλα και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, ΟΛΑ τα έσοδα διατέθηκαν στον ΠΑΣΥΚΑΦ. Παρών ήταν και ο Επίτροπος Εθελοντισμού και μη Κυβερνητικών Οργανώσεων, κύριος Γιαννάκη,  ο οποίος είχε θέσει τον αγώνα υπό την αιγίδα του. Ο αγώνας ήταν αφιερωμένος στον φίλο, αδερφό, συναθλητή και εθελοντή Νεκτάριο Πεττεμερίδη που δυστυχώς μας άφησε πρόωρα μετά από ποδηλατικό ατύχημα.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε και παιδικός αγώνας 500 μέτρων, ενώ παράλληλα τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να λάβουν μέρος και σε διάφορες ψυχαγωγικές δραστηριότητες. Οι συμμετέχοντες αλλά και όλοι οι επισκέπτες απολαύσαν την παραδοσιακή φιλοξενία των κατοίκων του Αγίου Θεοδώρου και είχαν την ευκαιρία να γευθούν τοπικά εδέσματα φτιαγμένα με αγάπη και μεράκι από τους εθελοντές του χωρίου.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 260 αναμεσά σε αυτούς και δρομείς από 11 χώρες. Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες λόγο καύσωνα, καταγράφηκαν ρεκόρ διαδρομής και στις δύο αποστάσεις. Ο Κύπριος αθλητής Δημήτρης Δημητρίου, ο οποίος προηγείται και στο πρωτάθλημα Skyrunning Greece έκοψε πρώτος το νήμα στον μεγάλο αγώνα των 21,1χλμ ενώ στις γυναίκες πρώτη τερμάτισε η Γιάννα Φυσένζου. Στην μικρή απόσταση των 7,1χλμ πρώτος τερμάτισε ο Χριστόφορος Πρωτοπαπάς με πρώτη γυναίκα την Ιωάννα Πέτρου.  Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ζήσουν ένα μοναδικό αγώνα ανάμεσα σε πευκώδη δάση, θαυμάζοντας τη μοναδική ομορφιά φυσικών μονοπατιών με τους ήχους της μουσικής. Αναλυτικά αποτελέσματα στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.atsasmountainrace.com.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες αλλά και σε όλους τους εθελοντές. Σας περιμένουμε ξανά τον Μάϊο του’19
 

Tags Compressport Atsas Mountain Race powered by XM


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3785 s (234 Queries.) // Parse time: 0.3609 s // Total time: 2.7394 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X