Νέες καλοκαιρινές προτάσεις από την boutique Modellina


Νέες καλοκαιρινές προτάσεις από την boutique Modellina

Η νέα συλλογή του brand Betty Barclay 

Η Boutique Modellina μετρά πολλά χρόνια επιτυχίας, ξεκινώντας από το 1968. Πιστεύουν στη προσωπική σχέση και εξυπηρέτηση με τους πελάτες τους, γνωρίζοντας τι να τους συμβουλεύσουν αναλόγως του προσωπικού τους στυλ αλλά και με τις καινούργιες τάσεις της μόδας.

Βασισμένοι στις εμπειρίες τους προφέρουν επαγγελματικές ιδέες, συνδυασμούς και επιδιορθώσεις για κάθε πελάτη.

Οι φίλοι και πελάτες της Modellina έχουν διαφορετικά γούστα και τάσεις αγοράς. Έτσι στην boutique θα βρει κανείς ένα ευρύ φάσμα από brands αρχίζοντας από μοντέρνες νεανικές συλλογές σε πολύ προσιτές τιμές, μέχρι designer collections.

Για το καλοκαίρι 2018, η Modellina μας προτείνει να δούμε από κοντά τη νέα συλλογή του brand Betty Barclay που είναι ένας τρελός συνδυασμό από ρομαντικά floral prints, ρίγες και graphic designs. Λαχούρι, γεωμετρικά σχήματα, απαλά ανοιχτό γαλάζιο, baby pink χρώματα σε συνδυασμό με military χακί, αλλά και έντονα χρώματα όπως κίτρινο, τιρκουάζ και φούξια.

Μια πανδαισία χρωμάτων! Η Betty Barclay όμως, δεν ξεχνά ποτέ το business look γι’ αυτό προσθέτει φαντασία στα prints των τοπ για να τα κάνει πιο θηλυκά ενώ τα jeans jackets και παντελόνια είναι σε πρώτη γραμμή αυτό το καλοκαίρι, είτε στο αυθεντικό indigo είτε σε άσπρο, γαλάζιο και chinos.

Tags boutique Modellina, Betty Barclay, fashion, style, μόδα, στυλ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4373 s (252 Queries.) // Parse time: 0.3775 s // Total time: 2.8147 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X