Ο Παναγιώτης Κυριάκου και η Ξένια Κωνσταντινίδου μας μίλησαν λίγο πριν την πρεμιέρα της νέας σειράς “Παντρεμένοι κι οι δυο” που πρωταγωνιστούν!


Ο Παναγιώτης Κυριάκου και η Ξένια Κωνσταντινίδου μας μίλησαν λίγο πριν την πρεμιέρα της νέας σειράς “Παντρεμένοι κι οι δυο” που πρωταγωνιστούν!

Τι είπαν στην κάμερα του ilovestylecom;

Ο Παναγιώτης Κυριάκου και η Ξένια Κωνσταντινίδου είναι δύο εκ των πρωταγωνιστών της νέας κωμικής σειράς του ΣΙΓΜΑ “Παντρεμένοι κι οι δυο”, που κάνει πρεμιέρα την ερχόμενη Κυριακή, 20 Μαϊου, στις 21:15.

Η κάμερα του ilovestylecom, βρέθηκε στα γυρίσματα της σειρά και οι δύο νεαροί ηθοποιοί, μας μίλησαν για τους χαρακτήρες που ενσαρκώνουν και τη μεταξύ τους συνεργασία.

“Δεν έχω καμία σχέση με αυτόν τον τύπο… Είναι βασισμένο στον κλασσικό Κύπριο της ηλικίας μας, ο οποίος έχει εκείνο το δεσμό με τη μάμα του, θα χτίσει πάνω από τη μάμα του, θα εξαρτηθεί, όσο γίνεται θα αποφύγει τη δουλειά και το δικό του εισόδημα γιατί έχει το κομπόδεμα η μάμα και ο παπάς…”, είπε χαρακτηριστικά ο Παναγιώτης για το ρόλο που ενσαρκώνει.

Κατόπιν, η Ξένια, είπε χαρακτηριστικά: “Νομίζω ισχύει το ίδιο, από τη μεριά των γυναικών, υπάρχουν πολλές γυναίκες έτσι γύρω μας, που τους κάνουν (τους άντρες) ότι θέλουν, όχι γιατί είναι κάτι αλλά και οι άντρες δεν τους χαλούν χατίρι…”

Δείτε πιο κάτω ολόκληρη τη συνέντευξη:

Tags παναγιωτης κυριακου, Ξένια Κωνσταντινίδου, παντρεμενοι κι οι δυο, ΣΙΓΜΑ, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0289 s (229 Queries.) // Parse time: 0.3576 s // Total time: 2.3865 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X